Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ο Τσίπρας αποθέωνε τον… Ομπάμα

Όταν ο Τσίπρας αποθέωνε τον... Ομπάμα

Για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής απατεωνιάς του Τσίπρα, μπορούμε να δούμε το πόσο εκτός πραγματικότητας βρίσκεται μέσα από τα όσα είχε βγάλει ως «συμπέρασμα» στην επίσκεψη του στην Αμερική πριν από 4 σχεδόν χρόνια.

Συγκεκριμένα, όταν ο Τσίπρας (ως επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εκείνη την περίοδο) επισκέφτηκε τις ΗΠΑ, τον Ιανουάριο του 2013, δήλωσε τότε ότι η «Αμερική δεν βρίσκεται στην κατάσταση κατάθλιψης, την οποία δυστυχώς η χώρα μου βιώνει σήμερα. Δεν είδα κλειστά καταστήματα, βλοσυρά πρόσωπα, σημάδια απελπισίας παντού». Αυτό, μάλιστα, το απέδωσε «στον τρόπο με τον οποίο η αμερικανική κυβέρνηση, η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα, προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση με μια επεκτατική δημοσιονομική πολιτική της λιτότητας»!

Πραγματικό «σαΐνι» ο Τσίπρας στα «συμπεράσματα» του από την Αμερική του Ομπάμα. Ήταν τόσο ικανοποιημένοι οι Αμερικανοί από τον τρόπο διακυβέρνησης του Ομπάμα, που παρά την απίστευτη χοντροκομμένη προπαγάνδα όλων των καθεστωτικών ΜΜΕ (όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και παγκοσμίως) τόσο υπέρ αυτού όσο και της διαδόχου του στο τιμόνι των δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, προτίμησαν να εκλέξουν πρόεδρο των ΗΠΑ τον Ντόναλντ Τράμπ.  Τόση σχέση με την πραγματικότητα είχαν οι εντυπώσεις του…

Τώρα που θα υποδεχθεί τον συνταξιούχο πλέον Ομπάμα, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να του δείξει πόσο πανάξιος συνεχιστής των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνητικών πολιτικών στέκεται μέχρι και σήμερα αυτός και το υπόλοιπο κυβερνητικό παρεάκι του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-o-tsipras-apothewne-ton…-ompama#ixzz4Q4QHFefg

Exit mobile version