Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

“Καλοσωρίζουμε” τον Πρόεδρο Ομπάμα στην Ελλάδα, την μικρογραφία του βάναυσου κόσμου, το υπόδειγμα της νεοταξικής εργασιακής εκμετάλλευσης, το φυτώριο της ανέχειας. Εδώ που ο Νότος αναπνέει τις αναθυμιάσεις του Βορρά. Εδώ που τα θύματα της Νέας Τάξης φροντίζουν για την ωραιοποίηση του κόσμου των θυτών, εδώ οι άνεργοι όλου του κόσμου μαζεύονται με εντολή να επιβιώσουν. Και παντού τριγύρω μας, οι πληγές του υπερμοντέρνου κόσμου μπορούν να χαίρουν ελεύθερα: πολιτική, διαφθορά (πάνε πάντα μαζί), φτώχεια, πείνα, ανέχεια, τρόμος, ναρκωτικά, πορνεία, τράφικινγκ, εκμετάλλευση, λαθρομετανάστευση, παραβατικότητα, αυτοκτονίες, εγκληματικότητα, αμορφωσιά, ισοπέδωση αξιών και αρχών. Welcome to Greece…

Γ.Π.

Σεξουαλικές επιθέσεις λαθρομεταναστών: Βιασμός νεαρής γυναίκας στην Λαμία – Απόπειρα βιασμού στο Φάληρο!

Συναγωνιστές μου καλησπέρα. Δευτέρα 14/11 το βράδυ και από το κανάλι ΚΟΝΤΡΑ ο γνωστός υβριστής της Χρυσής Αυγής ο πρώην κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος της ΕΡΤ και νυν ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, επιτέθηκε για μια ακόμα φορά στον Λαϊκό Σύνδεσμο. Ο πληρωμένος από την Κουμουνδούρου εγκάθετος δημοσιογράφος, χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή κομμάτι και εμπροσθοφυλακή του συστήματος εξουσίας. Εξέφρασε τον φόβο του ότι η εκλογή Τράμπ στις ΗΠΑ ενέχει τον κίνδυνο να φέρει την Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα. Ας καταλάβει ο πρώην κνίτης και φερέφωνο των λαθρομεταναστών και του Τσίπρα, ότι μετά τον πουλημένο και μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, που εφαρμόζει την πιο ακραία και σκληρή οικονομική πολιτική των τοκογλύφων, η ώρα της Χρυσής Αυγής έχει επιτέλους έρθει. Τα μνημόνια της Μέρκελ και του Σόιμπλε φεύγουν μαζί με τους ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και μια Χρυσή Αυγή ξημερώνει για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Με Τιμή, Ιωάννης Κ.Π.

Ο Ομπάμα κομιστής του τετάρτου μνημονίου και προπομπός λαθρομεταναστών – ΒΙΝΤΕΟ

Νέκρωσε όλη η Αθήνα, πληρώσαμε μισό εκατομμύριο ευρώ (γιατί τόσο κοστίζει η επίσκεψη της κουστωδίας Ομπάμα και το κόστος επιβαρύνει πάντα τον οικοδεσπότη) για να δούμε τον πρώην, ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ πρόεδρο των ΗΠΑ να λέει μια μπούρδα περί ελάφρυνσης χρέους και κατά τα άλλα να μας δίνει συγχαρητήρια για το πόσο ανεκτικοί και ανθεκτικοί είμαστε σε Μνημόνια και λαθρομετανάστες. Ήμαρτον! Για πόσο ηλίθιους μας περνάνε πια; Μην ταΐζετε άλλο σανό τους λαούς κύριοι της παγκόσμιας τάξης. Ξυπνήσαμε και η ώρα που θα μας αδειάσετε την γωνιά έρχεται!

Φ. Β.

Συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του αλβανικού υπ. Εξωτερικών με χάρτες της «Μεγάλης Αλβανίας», τους οποίους θα μοίραζαν σε αλβανούς μαθητές στην Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-16-noembriou-2016#ixzz4QAHPQHK5

Exit mobile version