Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι πολιτικοί απατεώνες των Ανέλ θα καταψηφίσουν την νομιμοποίηση του «τρίτου φύλου», αλλά δεν ρίχνουν την κυβέρνηση!

Οι πολιτικοί απατεώνες των Ανέλ θα καταψηφίσουν την νομιμοποίηση του «τρίτου φύλου», αλλά δεν ρίχνουν την κυβέρνηση!

Παριστάνοντας εκ του ασφαλούς και χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα τους διαφωνούντες σε μια ακόμη αντεθνική πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ δήλωσαν ότι διαφωνούν με την ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία Κοινοτικής Οδηγίας περί ίσης μεταχείρισης προσώπων, ασχέτως φυλετικής, εθνοτικής ή σεξουαλικής ταυτότητας.

Όπως διαβάζουμε στον Τύπο, σχετικά με την εισήγηση των ΑΝΕΛ στην Βουλή για το συγκεκριμένο ζήτημα, δηλώνουν ότι «δεν θα επιτρέψουμε τη νομιμοποίηση του τρίτου φύλου. Οι ΑΝ.ΕΛ. είναι ενάντια σε οποιοδήποτε υποκατάστατο της οικογένειας». Απευθυνόμενος ο εισηγητής τους, μάλιστα, σε όσα κόμματα στηρίζουν το νομοσχέδιο – μεταξύ άλλων και ο ΣΥΡΙΖΑ – τόνισε: «Θέλετε να εξομοιώσετε καθολικά το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών με τον γάμο. Αυτό θα οδηγήσει σε τεκνοθεσία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αιτιολογική έκθεση του σχεδίου νόμου εξισώνει το θρησκευτικό γάμο με το σύμφωνο συμβίωσης, για να προσθέσει: «Όταν εμείς αντιδρούσαμε στο σύμφωνο και εκφράζαμε τους φόβους μας ότι ανοίγει ο δρόμος για γάμο ομόφυλων ζευγαριών και τεκνοθεσία, τότε η πλειοψηφία των βουλευτών έλεγε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Σήμερα επαληθευόμαστε και αντιδρούμε».

Η «διαφωνία» και η «αντίδραση» των ΑΝΕΛ σε μια σειρά αντεθνικών ζητημάτων που έφερε προς ψήφιση στην Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ (αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, σύμφωνο συμβίωσης, δημιουργία τεμένους στον Βοτανικό) εξαντλήθηκε μόνο στην καταψήφισή τους, κάτι το οποίο δεν σήμαινε τίποτα απολύτως από την στιγμή που τα νομοσχέδια αυτά πέρασαν με μεγάλη άνεση χάρις στην σύμπραξη όλων των άλλων κομμάτων του «συνταγματικού τόξου».

Αν πραγματικά οι ΑΝΕΛ ήθελαν να «πατήσουν πόδι» και να μην ψηφιστούν τα καταστροφικά για την πατρίδα και τον Λαό αυτά νομοσχέδια, θα έπρεπε να δηλώσουν ότι αποχωρούν από την κυβέρνηση στην σκέψη και μόνο ότι αυτά θα πέρναγαν προς ψήφιση από την Βουλή.

Ως πολιτικοί απατεώνες, όμως, και γνήσιοι ψηφοθήρες (και) οι ΑΝΕΛ δεν θα ήταν δυνατόν να αφήσουν την τόσο άνετη, ζεστή και (ποικίλως) κερδοφόρα κυβερνητική καρέκλα της εξουσίας, ακόμη κι αν η συμπαρουσία τους στην κυβέρνηση συναινεί απόλυτα στην καταστροφική πορεία του Ελληνικού Έθνους.

Γι΄ αυτό και επί της ουσίας είναι πολύ χειρότεροι από τους δηλωμένους διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-deigma-politikhs-apatewnias-apo-tous-anel.-den-tha-epitrepsoun-thn-nomi#ixzz4QCCUudjc

Exit mobile version