Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εδώ Πολυτεχνείο: σας μιλά ο Μπαράκ Ομπάμα!

Εδώ Πολυτεχνείο: σας μιλά ο Μπαράκ Ομπάμα!

Άρθρο στην Αντεπίθεση

Όποιος θεωρούσε πως η υπογραφή του τρίτου Μνημονίου υπήρξε η κορυφαία στιγμή του εξευτελισμού και της αποκάλυψης του πραγματικού ρόλου της Αριστεράς, έχει διαψευσθεί οικτρά. Διαψεύδεται οικτρά, διότι εκείνοι οι… αμερικανοφάγοι που έσκουζαν έξω από την αμερικανική πρεσβεία το περίφημο «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», υποδέχονται σήμερα τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ως σωτήρα!

Θα ισχυριστεί βεβαίως κάποιος: τι έπρεπε δηλαδή να κάνουν τα στελέχη της κόκκινης κυβέρνησης; Να βάλουν ξανά τις κουκούλες και να τον υποδεχτούν με μολότοφ; Σαφώς και όχι. Η ουσία της υπόθεσης δεν βρίσκεται στο γεγονός της υποδοχής του Μπαράκ Ομπάμα, αλλά στις προσδοκίες που η Αριστερά διαμόρφωσε ως προς αυτή την επίσκεψη. Ο Ομπάμα επρόκειτο να παράσχει στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία δεν ανέμενε άλλο τι παρά μια δήλωση αναφορικά με το ελληνικό χρέος, η οποία και θα λειτουργούσε ως βάση της κυβερνητικής προπαγάνδας για το χρονικό διάστημα έως την προκήρυξη των επόμενων εθνικών εκλογών.

Προς αυτή την κατεύθυνση, όχι μόνον η κυβέρνηση της Αριστεράς αλλά σύσσωμο το «δημοκρατικό» τόξο, ετάχθη εξαρχής και φανατικά στο πλευρό της Χίλαρυ Κλίντον, η οποία και θα προβαλλόταν από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ως εκείνη που θα εφάρμοζε τις υποσχέσεις Ομπάμα. Η παραμύθα της εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού έβαινε προς υλοποίηση, μέχρι το πρωινό της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου, οπότε η νίκη Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές διέλυσε κάθε ελπίδα των εγχώριων πολιτικών απατεώνων και τρομοκράτησε τους επί δεκαετίες τρομοκράτες της ελληνικής κοινής γνώμης.

Από την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και μετά, η φιέστα της υποδοχής Ομπάμα στην Αθήνα έχασε όλη της την αίγλη. Ότι και να υποσχεθεί πλέον ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αποτελεί κενό γράμμα, καθώς η ήττα της Χίλαρυ τσάκισε κάθε μνημονιακό ψεύδος το οποίο θα χτιζόταν πάνω στα κούφια λόγια του απερχόμενου πλανητάρχη.

Αν υπήρχε ένας τρόπος να προσφέρει ο Μπαράκ Ομπάμα θετική υπηρεσία προς τον Ελληνικό Λαό, αυτός θα ήταν ένας: φεύγοντας να πάρει μαζί του και τα ψοφίμια της ελληνικής πολιτικής σκηνής! Τα πολιτικά εκείνα ψοφίμια τα οποία συνειδητά εξαπατούν τον Λαό μας, οδηγώντας τον στην άβυσσο και στην καταστροφή. Αυτό πράγματι, θα ήταν μια ουσιαστική κίνηση φιλίας από την πλευρά των ΗΠΑ.

Όμως το αφεντικό, δεν έρχεται με τέτοια πρόθεση. Μια συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε σε μεγάλη φιλελεύθερη εφημερίδα πριν πατήσει το πόδι του στη χώρα μας, αποδεικνύει το βάθος του ραγιαδισμού που διακατέχει το σύνολο των δυνάμεων του «δημοκρατικού» τόξου έναντι του υπερατλαντικού εντολέα. «Όσο η Ελλάδα εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις και υποδέχεται τους πρόσφυγες, μπορεί να υπολογίζει πως έχει στο πρόσωπο των ΗΠΑ ένα φίλο», δήλωσε ο Ομπάμα, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στους υποτακτικούς των Αθηνών και απόλυτη αποστροφή και περιφρόνηση στη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Την ίδια περίοδο κατά την οποία οι εν Ελλάδι διαμορφωτές της κοινής γνώμης απεγνωσμένα επιχειρούν να οικοδομήσουν την εικόνα ενός φιλέλληνα Ομπάμα, οι Τούρκοι χτίζουν γέφυρες προσέγγισης στο επιτελείο του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, με στόχο φυσικά την εξυπηρέτηση των εθνικών τους συμφερόντων. Είπαμε όμως, η τουρκική πολιτική ηγεσία εργάζεται για τα συμφέροντα των Τούρκων, σε αντίθεση με την ελληνική πολιτική ηγεσία η οποία ενεργεί για λογαριασμό των συμφερόντων των Αμερικανών και Ευρωπαίων τοκογλύφων.

Εν κατακλείδι, η επίσκεψη Ομπάμα υπό τις τρέχουσες διεθνείς συγκυρίες συνιστά μια μεγαλοπρεπή τρύπα στο νερό. Η πατριδοκάπηλη δεξιά και κυρίως η διεθνιστική Αριστερά, άρρηκτα και οι δύο συνδεδεμένες στο αμερικανικό άρμα, έχουν ηττηθεί συντριπτικά στο πεδίο της ρεαλιστικής πολιτικής. Δεν τους απέμεινε παρά να ταΐσουν καλά τον υψηλό προσκεκλημένο που προώθησε τον πολεμοχαρή αμερικανικό ιμπεριαλισμό και να του κάνουν αέρα. Εμείς τους προτείνουμε να τον στείλουν και στο Πολυτεχνείο, για ν’ ακουστεί κατά τους εορτασμούς της αριστερής παραμύθας μια φράση η οποία θα είχε εν τοις πράγμασι ιστορικό χαρακτήρα: «Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ Πολυτεχνείο, σας μιλά ο Μπαράκ Ομπάμα»!

Ευάγγελος Καρακώστας 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/edw-polutechneio-sas-mila-o-mparak-ompama#ixzz4QDWgf8to

Exit mobile version