Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Γερμανία κάνουν εφόδους στα τζαμιά για να εξαρθρώσουν πυρήνες τζιχαντιστών – Στην Ελλάδα χτίζουν περισσότερα

Στην Γερμανία κάνουν εφόδους στα τζαμιά για να εξαρθρώσουν πυρήνες τζιχαντιστών - Στην Ελλάδα χτίζουν περισσότερα

Εκτεταμένη επιχείρηση εξάρθρωσης πυρήνων τζιχαντιστών διεξάγεται στην Γερμανία, προκειμένου να προληφθούν πιθανά τρομοκρατικά χτυπήματα που αυτοί σχεδίαζαν.

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο βρίσκεται η ισλαμιστική οργάνωση «Η αληθινή θρησκεία» του Ιμπραχίμ Αμπού Νατζί και επίκεντρο των ερευνών είναι τα κρατίδια της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, της Έσσης και του Αμβούργου.

Η οργάνωση του σαλαφιστή Αμπού Νατζί έγινε γνωστή τα τελευταία χρόνια μέσω της καμπάνιας «Διάβασε!» που μοίραζε δωρεάν αντίτυπα του Κορανίου σε ολόκληρη τη Γερμανία.

Πέρα από την καμπάνια με τη διανομή βιβλίων, η οργάνωση έχει ανεβάσει περισσότερα από 2000 προπαγανδιστικά βίντεο στο διαδίκτυο. Ο επικεφαλής της οργάνωσης δεν εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών και εκτιμάται ότι βρίσκεται στην Μαλαισία.

Οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις προσπάθειές του σε 200 τζαμιά, διαμερίσματα, γραφεία και αποθήκες σε δέκα κρατίδια της χώρας που ελέγχονται από την οργάνωση, η οποία υποστηρίζει τον ιερό πόλεμο και αρκετά μέλη της οποίας έφυγαν αργότερα με προορισμό τη Συρία και το Ιράκ.

Την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί στην Γερμανία επιδράμουν σε 200 τζαμιά, στην Ελλάδα οι αρχές είναι έτοιμες να προχωρήσουν στην άμεση ανέγερση του τζαμιού στον Βοτανικό, πέρα από τα εκατοντάδες παράνομα που διαθέτει η πρωτεύουσα και στα οποία έχουν εντοπιστεί ήδη ιμάμηδες που κυρήττουν τον ιερό πόλεμο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthn-germania-kanoun-efodous-sta-tzamia-gia-na-ejarthrwsoun-purhnes-tzichan#ixzz4QGrqgmjg

Exit mobile version