Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρέμβαση της Τ.Ο. Πειραιώς σε συγκέντρωση κατοίκων ενάντια σε παράνομο “hot spot” που στήνει ΜΚΟ στο Κερατσίνι

Παρέμβαση της Τ.Ο. Πειραιώς σε συγκέντρωση κατοίκων ενάντια σε παράνομο “hot spot” που στήνει ΜΚΟ στο Κερατσίνι

Ύπουλα κι αθόρυβα έχει εγκριθεί κι αρχίζουν εργασίες σε εγκαταλελειμμένο σχολείο για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Κερατσίνι. Πίσω από ετούτο το νέο ανθελληνικό σχέδιο βρίσκουμε την ΜΚΟ Praksis, γνώστη για τις «χρυσές δουλειές» που έχει κάνει ενόψει του μείζονος λαθρομεταναστευτικού προβλήματος.

Κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής το Μέλος της Κ.Ε. του Λαϊκού Συνδέσμου και Γραμματέα της Τ.Ο. Πειραιώς, συναγωνιστή Σωτήρη Δεβελέκο, έδωσαν το παρόν στην κίνηση της επιτροπής των κατοίκων της περιοχής, να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έμπροσθεν του εν λόγω κτηρίου. Οι πολίτες μας υποδέχθηκαν θερμά, γνωρίζοντας πως είμαστε οι μόνοι οι οποίοι στέκονται πραγματικά στο πλευρό τους, καθώς και η μόνη πολιτική δύναμη που πολεμά την λαθρομετανάστευση.

Ούτε στον Πειραιά, Ούτε πουθενά! Δηλώνουμε υπεύθυνα πως θα αγωνισθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να μην πραγματοποιηθεί ένα ακόμη έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων.

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parembash-ths-t.o.-peiraiws-se-sugkentrwsh-katoikwn-enantia-se-paranomo-hot#ixzz4QGs8haU4

Exit mobile version