Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Δυναμική και αποθεωτική η συγκέντρωση των κατοίκων της Χίου για το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα. Οι παράνομοι μετανάστες αλλοιώνουν πληθυσμιακά, φυλετικά, εθνολογικά, θρησκευτικά την χώρα μας. Η Ελλάδα ανήκει σε μας τους Έλληνες. Είναι ξεκάθαρο ότι αδυνατούμε να σηκώσουμε στις πλάτες μας το βάρος χιλιάδων λαθρομεταναστών, γιατί κάτι τέτοιο είναι δυσανάλογο των δυνάμεών μας. Ακόμη και οι εχθροί μας γνωρίζουν άριστα τα μεγάλα ηθικά, πολιτισμικά, εθνολογικά, θρησκευτικά ζητήματα του δυτικού ανθρώπου και του δυτικού πολιτισμού. Αντιλαμβάνονται, πως η μίξη λαών με διαφορετική κουλτούρα, παιδεία, ιστορία, παραδόσεις, θρησκεία, τρόπους και συνήθειες, παράγει μόνο δυστυχία, φτώχεια και ανθρώπινο πόνο. Οι κάτοικοι της Χίου, ας το γνωρίζουν καλά αυτό άπαντες θα αντιστέκονται με πάθος στους ψευτοανθρωπιστές-ψευτοδημοκράτες της κυβέρνησης και θα είναι πάντα αντίθετοι με όσους δίνουν το κρατικό χρήμα στους λαθρομετανάστες, ενώ την ίδια στιγμή οι συμπατριώτες τους ζουν στην φτώχεια, στην ανεργία και την εξαθλίωση. Στον αγώνα τους αυτό δεν είναι μόνοι. Έχουν στο πλάι τους το Κίνημα των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής που δίνει ένα τιτάνιο αγώνα να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Σ.Λ.

Η «ηθική ανωτερότητα» του Σύριζα φαίνεται και από τα θαλασσοδάνεια που τσέπωσε

Οι εξαρτημένοι Έλληνες από τον ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν την κυβέρνηση σε επιλογές της όπως η ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους στο Βοτανικό, την εισβολή και την περίθαλψη από τον Ελληνικό Στρατό των παράνομων Μουσουλμάνων εισβολέων, καθώς και στο γάμο των γκέι και ομόφυλων ζευγαριών. Στήριξαν οι ΑΝΕΛ τον Τσίπρα σε κάθε βρώμικη και ανθελληνική επιλογή όπως το τρίτο μνημόνιο και την Ελληνική χρεοκοπία. Πατριωτική και Εθνικιστική Δύναμη είναι μόνο η Χρυσή Αυγή. Και όπως λέει ο λαός μας πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Η Χρυσή Αυγή έρχεται!

Με Εκτίμηση, Γεωργία Κ.Π., Αθήνα

Η Χρυσή Αυγή ξεσκέπασε την συμμορία του Περισσού στην εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Χουσείν Μ. Ομπάμα σου στέλνει μήνυμα γερό. Όσο υπογράφεις μνημόνια και όσο δέχεσαι λαθρομετανάστες σου λέει θα είμαι σύμμαχος σου. Και δεν σου μιλά για τις χάσκουσες ανισότητες,που σε εξαθλιώνουν ραγδαία. Και σου τονίζει τους βασικούς άξονες της αμερικανικής πολιτικής για την Ελλάδα. Δεν σου μιλά για την γενιά σου των 400 ευρώ. Δεν σου λέει κουβέντα για την κοινωνική δυστυχία, αλλά αντιθέτως συνεχίζει την προπαγάνδα περί παγκοσμοιοποιημένης υφηλίου και κατά των όποιων εθνικιστικών κομμάτων. Όποιος λοιπόν στηρίζει αυτές τις πολιτικές είναι όχι μόνο εχθρός της Πατρίδας μας αλλά ολόκληρης της οικουμένης, γιατί κανένας λαός δεν γεννήθηκε σκλάβος και πόσο μάλλον τα έθνη της Ευρώπης. Θα ξυπνήσουμε και το μέλλον μας ανήκει.

Δ.Δ.

Και «προσφυγάκια» από παράνομη κατάληψη κατέθεσαν λουλούδια στην κεφάλα του Σβορώνου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-18-noembriou-2016#ixzz4QMczhqrH

Exit mobile version