Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το αληθινό πρόσωπο του «φιλειρηνιστή» Ομπάμα

Το αληθινό πρόσωπο του «φιλειρηνιστή» Ομπάμα

Αποτροπιασμό και αηδία πιάνει τον οποιοδήποτε συνειδητοποιημένο Έλληνα με τους υπερκομματικούς «τεμενάδες» προς τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα από όλους τους εκπροσώπους του «συνταγματικού τόξου», τόσο σε πολιτικό όσο και σε δημοσιογραφικό επίπεδο. Επειδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας παρουσίασαν τον Ομπάμα ως ένα «περιστέρι της ειρήνης», ας τους υπενθυμίσουμε ότι ο τύπος αυτός είχε εκλεγεί υποσχόμενος να βάλει ένα τέλος στις στρατιωτικές εμπλοκές των ΗΠΑ.

 

Το πόσο τήρησε την υπόσχεσή του φαίνεται από τον παρακάτω κατάλογο:

α) Στο Αφγανιστάν άφησε γύρω στους 10.000 στρατιώτες για να συνεχίσουν ό,τι ξεκίνησε
β) Στην Λιβύη τον Μάιο του 2011 οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ συνέβαλαν αποφασιστικά στην διάλυση αυτού του κράτους και στην δημιουργία του χάους με την περιβόητη «αραβική άνοιξη», που επικρατεί στην περιοχή μέχρι τώρα
γ) Στην Υεμένη ενέκρινε περί τους 100 βομβαρδισμούς από το 2009, όπως ανακοίνωσε το New American Foundation. Κατόπιν, ενέκρινε τις επιχειρήσεις της Σαουδικής Αραβίας έναντι των φιλοϊρανών Σούθι, οι οποίοι ανέτρεψαν τον δικτάτορα πρόεδρο που κατέφυγε στην Τζέντα μετά την κατάληψη της Σαναά
δ) Στο Ιράκ, επικαλούμενος «ανθρωπιστική κρίση», και μετά την κατάληψη του Ιρακινού εδάφους από τζιχαντιστές, για την οποία δεν έκανε τίποτα προκειμένου να την αποτρέψει, διέταξε αεροπορικές επιδρομές «και για την διαφύλαξη των αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή».
ε) Στην Συρία, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του, έστειλε αμερικανικές δυνάμεις στην περιοχή και αρνούμενος το καθεστώς του Άσαντ επί της ουσίας ενίσχυσε τις δυνάμεις του ISIS, με αποτέλεσμα το χάος στο οποίο βρίσκεται η χώρα αυτή.

Ο Ομπάμα παρέα με την Κλίντον είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για το αιματοκύλισμα σε αρκετές πλευρές του πλανήτη, δημιουργώντας έτσι ένα τεράστιο προσφυγικό κύμα, το οποίο αποτελεί υπαρκτό πρόβλημα για αντιμετώπιση από τα Ευρωπαϊκά Έθνη και πρωτίστως την Ελλάδα. 

Την πολιτική αυτή καταδίκασε ο αμερικανικός λαός στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, στέλνοντας στο σπίτι τους τόσο τον απερχόμενο πρόεδρο όσο και την διάδοχό του στο Δημοκρατικό Κόμμα Χίλαρι Κλίντον. Η συνεχής ψευδολογία και το ανάλογο «γλείψιμο» των καθεστωτικών πολιτικάντηδων και δημοσιογράφων δεν μπορεί να καλύψει την σκληρή πραγματικότητα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-alhthino-proswpo-tou-fileirhnisth-ompama#ixzz4QMeTT7VM

Exit mobile version