Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λόγω του φόβου της Χρυσής Αυγής μέχρι και για την Σημαία έβγαλε ανακοίνωση η ψευτοδεξιά

Λόγω του φόβου της Χρυσής Αυγής μέχρι και για την Σημαία έβγαλε ανακοίνωση η ψευτοδεξιά

Κοίτα να δεις πως αλλάζουν οι πολιτικάντηδες για τα ψηφαλάκια. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που βουλευτές της ΝΔ διακήρυτταν το «δικαίωμα» του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία και άφηνε τα ρεμάλια των Εξαρχείων να καίνε ολόκληρο το κέντρο των Αθηνών.

 

Από τότε αυτό που άλλαξε ήταν η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και η μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων από τη Νέα Δημοκρατία προς την Χρυσή Αυγή. Και έτσι η νουδούλα που θεωρούσε «δικαίωμα» το κάψιμο της Σημαίας άλλαξε ρητορεία και την ώρα που καιγόταν το κέντρο των Αθηνών, έβγαλε ανακοίνωση, μέσω κοινωνικών δικτύων, διά του εκπροσώπου της Κουμουτσάκου, η οποία ανέφερε:

«Άθλιοι καίνε την ελληνική σημαία. Κανένα άσυλο, κανένα άβατο για εκείνους που βανδαλίζουν την περιουσία και τα σύμβολα ενός ολόκληρου λαού. Η Κυβέρνηση ας επιβάλλει, επιτέλους, την τάξη.»

Κοίτα να δεις τι σου κάνουν τα ψηφαλάκια. Αλλά μην σας κοροϊδεύουν. Οι ίδιοι είναι οι νεοδημοκράτες και όταν αισθανθούν και πάλι ασφαλείς στην εξουσία και πάλι θα χαϊδεύουν τα αυτιά των αναρχικών, θα στηρίζουν τις καταλήψεις και θα πανηγυρίζουν κάθε φορά που θα καίγεται η Ελληνική Σημαία.

Θυμίζουμε την “εκτίμηση” της ΝΔ στην Σημαία πριν την επέλαση της Χρυσής Αυγής:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/logw-tou-fobou-ths-chrushs-aughs-mechri-kai-gia-thn-shmaia-ebgale-anakoinws#ixzz4QMejbwAy

Exit mobile version