Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέρκελ – Ομπάμα: Έχουμε χρέος απέναντι στις πολυεθνικές να προχωρήσει η παγκοσμιοποίηση!

Μέρκελ - Ομπάμα: Έχουμε χρέος απέναντι στις πολυεθνικές να προχωρήσει η παγκοσμιοποίηση!

Απάντηση σε όσους χαχόλους «συγκινήθηκαν» από την έλευση του «φιλέλληνα» Ομπάμα και τα “θερμά του λόγια για την Ελλάδα” αποτέλεσαν τα όσα διαδραματίστηκαν στον επόμενο σταθμό του ταξιδιού του, δηλαδή στην Γερμανία.

Εκεί, στις κοινές δηλώσεις τους και στις επαφές τους δεν είπαν ούτε μία λέξη για ενδεχόμενη ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, δείγμα ότι η σχετική αναφορά Ομπάμα στην Ελλάδα ήδη απορρίφθηκε από το παγκόσμιο κυβερνητικό ιερατείο ή ειπώθηκε απλώς και μόνο για το ευχάριστο κλίμα στα ΜΜΕ.

Αυτό που επαναλήφθηκε, όμως, ήταν προσήλωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων στο θέμα της παγκοσμιοποίησης, είτε αυτό εκδηλώνεται υπό την μορφή της πλημμυρίδας των λαθρομεταναστών, είτε υπό την μορφή της κυριαρχίας των πολυεθνικών εταιρειών επί των κοινωνιών.

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα από το κοινό άρθρο που που δημοσιεύθηκε χθες στο γερμανικό οικονομικό περιοδικό WirtschaftsWoche, στο οποίο αναφέρεται ότι «το μέλλον ήδη συμβαίνει και δεν θα υπάρξει επιστροφή στον κόσμο πριν από την παγκοσμιοποίηση» και ακολούθως τονίζεται ότι «Οι Γερμανοί και οι Αμερικανοί πρέπει να αδράξουν την ευκαιρία να φτιάξουν την παγκοσμιοποίηση βάσει των αξιών και των ιδεών τους».

Ας μην ανησυχούν η Μέρκελ και ο… ψηφοφόρος της. Η ώρα των Εθνικιστών πλησιάζει. Η κυριαρχία των πολυεθνικών τελειώνει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/merkel-ompama-echoume-chreos-apenanti-stis-poluethnikes-na-prochwrhsei-h-pa#ixzz4QN3xq6r3

Exit mobile version