Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Σαράντα σχεδόν διμοιρίες ΜΑΤ έστειλαν να συλλάβουν 15 Έλληνες που έκαναν αγώνα κατά της ισλαμοποίησης της πατρίδας. Συλλήψεις, εισαγγελέας, δικαστήρια και καταδίκες από την άμεση επέμβαση του κράτους απέναντι στο δίκιο των Ελλήνων. Χθες η Αστυνομία παρακολουθούσε αμέτοχη (με άνωθεν εντολές) λίγους παρακρατικούς που καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία, ενώ για το τέλος άφησαν το κάψιμο της ελληνικής σημαίας γιατί έτσι τους είπαν οι μπαμπάδες τους οι αριστεροί να κάνουν. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Μ.Σ.

Μέρκελ – Ομπάμα: Έχουμε χρέος απέναντι στις πολυεθνικές να προχωρήσει η παγκοσμιοποίηση!

Για άλλη μια φορά οι αναρχικοί καίνε, ποδοπατούν και κομματιάζουν την Ελληνική σημαία. Ως πότε τέτοια νοσηρά φαινόμενα θα τα βλέπουμε σαν δεύτερη φύση μας; Ως πότε θα ανεχόμαστε όλο αυτό το απλυτομάνι να ασελγεί πάνω στη χώρα μας; Ξεχάσαμε ότι της οικονομικής χρεοκοπίας προηγήθηκε η ηθική χρεοκοπία. Γεμίσαμε προδότες. Βαριά η λέξη, αλλά δεν υπάρχει άλλη για να εξηγήσει όλη αυτή την ασχήμια. Μόνο με την Χρυσή Αυγή θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Κωνσταντίνα Σ.

Εμετός Τσίμα στο Σκάι: “Ο Κασιδιάρης πήγε στη Χίο και οι Χρυσαυγίτες χτυπούσαν με λοστάρια πρόσφυγες και κατοίκους” – ΒΙΝΤΕΟ

Έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος στα νησιά, γιατί πλέον δεν αντέχει τόσους λαθρομετανάστες και το κράτος δεν μπορεί να βγει ανοιχτά να τους καταδικάσει και εξαπολύει τις δυνάμεις του εναντίον τους. Μόνο ένας κουτός θα πίστευε πως οι επιθέσεις και οι εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών εναντίον των κατοίκων δεν είναι υποκινούμενες για να καταπνίξουν τις φωνές αντίστασης των Ελλήνων. Ας γνωρίζουν, λοιπόν, πως οι κάτοικοι της Χίου μπροστά στην ζωή και την αξιοπρέπεια και αυτών και των παιδιών τους δεν υπολογίζουν τίποτα και ότι το δίκαιο είναι με αυτούς!

Σ.Δ.

Λόγω του φόβου της Χρυσής Αυγής μέχρι και για την Σημαία έβγαλε ανακοίνωση η ψευτοδεξιά

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-19-noembriou-2016#ixzz4QRw2rUcZ

Exit mobile version