Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αμπελόκηποι, Παιονία, Καστοριά

Την Τετάρτη 16/11/16 στη κατάμεστη αίθουσα της Τ.Ο. Αμπελοκήπων πραγματοποιήθηκε πολιτική ομιλία του Συναγωνιστή Βουλευτή επικρατείας Χρήστου Παππά με θέμα τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις. Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής ανέφερε ότι η επίσκεψη του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ  Χουσεΐν Μ. Ομπάμα, έγινε περισσότερο ως νουθεσία των εδώ ενεργούμενων, ώστε να συνεχίσουν την πολιτική των μνημονίων και της λαθρομετανάστευσης.

Τόνισε ότι η εκλογική επιτυχία του Τράμπ στις ΗΠΑ μπορεί να χαρακτηρισθεί ως νίκη των δυνάμεων που αντιτίθεται στην παγκοσμιοποίηση  και απομένει στη πράξη πλέον να δούμε τι θα εφαρμόσει από τις προεκλογικές του εξαγγελίες, ή επί το ορθόν τι θα του επιτραπεί να εφαρμόσεις από τις δυνάμεις που ελέγχουν την Αμερική. Τόνισε ιδιαίτερα ότι ο Εθνικισμός ο οποίος αναπτύσσεται τόσο στην Ευρώπη αλλά και παγκόσμια αποτελεί τον πραγματικό εχθρό της παγκοσμιοποίησης κάτι που ανέφερε και στην ομιλία του στην πατρίδα μας ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ζήτησε από τους παριστάμενους Συναγωνιστές να συνεχίσουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες αφύπνισης των Ελλήνων που είναι εγκλωβισμένοι στα προδοτικά κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου πιστεύοντας τα ψέμματα και τις συκοφαντίες κατά του Κινήματος. Επεσήμανε την τραγική κατάσταση την οποία βιώνει η πατρίδα μας, η οποία πλέον απειλείται με εθνικό ακρωτηριασμό μιας και περιβάλλεται από εχθρικά κράτη και οι μνημονιακές πολιτικές έχουν αδυνατίσει την Εθνική Άμυνα η οποία πλέον στηρίζεται αποκλειστικά στην αυτοθυσία των στελεχών της.

Ακολούθως ανέφερε τα συνεχόμενα επί 43 χρόνια ψεύδη για τους σκοπούς και τους νεκρούς του μύθου του πολυτεχνείου δίνοντας το λόγο  στο Ταξίαρχο (Ι) της Πολεμική Αεροπορίας Παγώνη Νικόλαο ο οποίος με συντριπτικά στοιχεία λόγω της θέσης ευθύνης που κατείχε κατέρριψε τα επιχειρήματα περί νεκρών και των αθλιοτήτων που λέγονται  μέχρι τις ημέρες μας. Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής Χ. Παππάς απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες των παρισταμένων και η επικοινωνία έκλεισε με τους παριστάμενους να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος

Την περασμένη Κυριακή η Τοπική Οργάνωση Παιονίας με μία λιτή τελετή τίμησε την  ηρωίδα δασκάλα του Σκρα, Βασιλική Παπαθανασίου. Ο  γραμματέας, Συναγωνιστής Παπαδόπουλος Αντώνης κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό του βουλευτή Κιλκίς Χατζησάββα Χρήστου, ο οποίος μίλησε για το έργο και τον μαρτυρικό της θάνατο στα χέρια των εαμοβούλγαρων. Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που τιμά τη μνήμη ανθρώπων που συμβολίζουν την ελευθερία της πατρίδας μας, αλλά και την απαιτούμενη θυσία απέναντι στην κτηνωδία των εχθρών του ελληνισμού που αιματοκύλισαν έναν ολόκληρο λαό κατόπιν διαταγών των αφεντικών τους.

Με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καστοριάς, κ. Χαράλαμπο Καραταγλίδη συναντήθηκε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Τούφα Στέλιο, αμέσως μετά την έντονη φημολογία περί κατάργησης του και μεταφοράς του στην Κοζάνη, απόφαση που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την ήδη κατεστραμμένη τοπική οικονομία του νομού. Η Χρυσή Αυγή εξέφρασε την κάθετη αντίθεση της στο σχέδιο της κυβέρνησης περί κατάργησης των κατά τόπους Εμπορικών Επιμελητηρίων και της μεταφοράς και ενοποίησης τους σε ένα κοινό περιφερειακό, καθώς σε αυτήν διαβλέπει μία ακόμα επιχείρηση συγκέντρωσης εξουσίας σε βάρος των τοπικών οικονομιών, των εργαζομένων, των υπαλλήλων και των παρεχόμενων υπηρεσιών που βοηθούσαν στην γενικότερη οικονομική δραστηριότητα.

Από τη μεριά του ο κ. Καραταγλίδης εξέφρασε την ανησυχία του για την πρόθεση της κυβέρνησης να μεταθέσει τα Επιμελητήρια σε έδρες στις οποίες εκ των πραγμάτων δε θα διαθέτουν συγκεκριμένο αντικείμενο εργασίας και τόνισε πως για την περίπτωση της Καστοριάς το Επιμελητήριο ναι μεν έχει πολυετή προσφορά και εμπειρία πάνω στην οικονομική-παραγωγική δραστηριότητα της πόλης, ωστόσο η κατάργηση του θα δημιουργήσει περαιτέρω σύγχυση στην ήδη εύθραυστη οικονομία που αποτελεί θλιβερή πρωτοτυπία σε ολόκληρη την Ευρώπη με την έκρηξη του ποσοστού ανεργίας στο 70%!

Αυτό φαίνεται πως διόλου δεν ενοχλεί τους συγκυβερνώντες του μνημονίου που με τις πολιτικές τους αφού πρώτα διέλυσαν την εθνική οικονομία και υποθήκευσαν κάθε περιουσιακό στοιχείο στο υπερταμείο των δανειστών, τώρα προβαίνουν σε έναν επιχειρηματικό Καλλικράτη για να εξοντώσουν ολοκληρωτικά ό,τι απέμεινε όρθιο στις τοπικές οικονομίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με γνώμονα την εποπτεία των οικονομικών δραστηριοτήτων σε περιφερειακό επίπεδο ως κέντρο πελατειακού-ψηφοθηρικού παραμάγαζου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn577#ixzz4QRwmB7qr

Exit mobile version