Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι παρακρατικοί ανθέλληνες βεβήλωσαν για ακόμη μια φορά το άγαλμα του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη

Οι παρακρατικοί ανθέλληνες βεβήλωσαν για ακόμη μια φορά το άγαλμα του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι η προσωποποίηση του Ελληνικού Έθνους. Ο έφιππος ανδριάντας του στην καρδιά της Αθήνας μπροστά στην Παλιά Βουλή είναι το Σύμβολο της Ελευθερίας του Ελληνικού Λαού και της Κυριαρχίας της Πατρίδος μας. Ο Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης έφιππος δείχνει με το δεξί του χέρι διαχρονικά το δρόμο προς την Δόξα του Ελληνικού Έθνους. Και κάθε φορά που αντικρίζουμε αυτό το περίτρανο μνημείο μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια.

Όμως με λύπη και θυμό εκφράζουμε την απέραντη αγανάκτηση μας όταν αυτό το ξεχωριστό Σύμβολο της Ελλάδος εξακολουθητικά βανδαλίζεται από θρασύδειλους, τιποτένιους, ευτελείς και ποταπούς ανθέλληνες με την βολική κάλυψη επεισοδίων και αναταραχών στο κέντρο της Αθήνας.

Φέτος πάλι με αφορμή την προπαγάνδα της αριστεράς περί των γεγονότων της 17ης Νοεμβρίου 1974 συνέβηκαν για ακόμη μια φορά κατάπτυστα επεισόδια κατάλυσης της έννομης τάξης από ανθελληνικά αναρχικά ταραχοποιά στοιχεία στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου στο κέντρο της Αθήνας.

Σοβαρές ευθύνες βέβαια εμπίπτουν και στον υπουργό ΠΡΟΠΟ, Νίκο Τόσκα για την αποτυχημένη αντιμετώπιση της παραπάνω κρίσης και την εξάπλωση και διάρκεια των καταστροφών.

Και κατά την διάρκεια αυτών των επεισοδίων στο Άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη γράφτηκαν για ακόμη μια φορά αναρχικά συνθήματα που προσβάλλουν βαθιά την ψυχή του κάθε Έλληνα. Συγκεκριμένα αυτή την φορά γράφτηκαν με μαύρη μπογιά οι λέξεις «καμία ελπίδα, no hope» πλαισιωμένες από το σήμα της αναρχίας.

Ας το καταλάβουν καλά όλοι οι εχθροί της Ελλάδος ότι η ανθελληνική τρομοκρατία του συστηματικού βανδαλισμού ενός από τα κύρια Σύμβολα του Ελληνικού Έθνους δεν θα περάσει! Ο Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης θα στέκεται πάντοτε περήφανος εκεί στο πλήρες μεγαλείο του και θα καταδεικνύει για πάντα την Ελπίδα του Ελληνικού Έθνους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/athlia-anthellhnikh-epithesh-gia-pollosth-fora-ston-efippo-andrianta-tou-st#ixzz4QVCsfDhT

Exit mobile version