Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα καθρεφτάκια του κυρίου Ομπάμα

Τα καθρεφτάκια του κυρίου Ομπάμα

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη “Εγέρθητι”

Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο χαρακτηριστικός τύπος ανθρώπου της Νέας Τάξης: είναι ο Αφρικανός και Μουσουλμάνος ηγέτης μιας χώρας που δημιουργήθηκε από Ευρωπαίους και Χριστιανούς. Γι’ αυτό και έγινε δεκτός μετά βαΐων και κλάδων στην Αθήνα, περπάτησε με τα χέρια στις τσέπες στον Παρθενώνα και θα έτρωγε και σπανακόπιτα, αν η κυρία που τον ξεναγούσε είχε προνοήσει να φέρει μαζί της. Η επίσκεψη Ομπάμα, μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε την εθελοδουλεία εν τη εξελίξει της. Βεβαίως οι Έλληνες ουδέποτε διακρίθηκαν στην διπλωματία, παρά μόνον υπηρετώντας ξένους ηγεμόνες, από τον Πέρση βασιλέα ως τους σουλτάνους.

Ένας δημοσιογράφος χαρακτήρισε τον Ομπάμα «σεβαστικό», σαν να ήταν παπαδοπαίδι. Ένας άλλος ζήτησε «να μοιραστεί ο λόγος του στα σχολεία», μάλλον μαζί με τα φυλλάδια που διακινούν Αλβανοί πράκτορες στους μαθητές των ελληνικών σχολείων. «Ο μαύρος Περικλής», «Ο άνθρωπος που ανέβασε τους Έλληνες», έγραψαν άλλοι. Οι ιθαγενείς είναι έτοιμοι να χειροκροτήσουν τον «φιλέλληνα», γιατί δεν είναι οι ίδιοι αρκετά φιλέλληνες ώστε να μην έχουν ανάγκη τις κολακείες του. Ενθουσιάζονται με τον ψηλό, καλοντυμένο νέο από την Αμερική που χαιρετά τις κορασίδες του Λυκείου των Ελληνίδων, όπως οι οικείοι της γεροντοκόρης κρέμονται από έναν προικοθήρα για να την ξεφορτωθούν και να κλείσουν τα στόματα του κόσμου. Η εικόνα γερόντων που το χειμώνα θα τουρτουρίζουν αποκλεισμένοι στα διαμερίσματά τους να παρακολουθούν την αυτοκινητοπομπή του Ομπάμα θυμίζει την πιο βαριά κατοχή.

Ακόμη πιο θλιβεροί, οι κρεμασμένοι από τα μπαλκόνια του «Σταύρος Νιάρχος» νέοι Έλληνες, μαζί με τις επιλεγμένες μαντηλοφορεμένες μετανάστριες σηματοδοτούν το μαύρο μέλλον που έχει δρομολογηθεί για την χώρα μας. Ο Ομπάμα έπλεξε το εγκώμιο του ΝΑΤΟ και μας συνεχάρη γιατί ξοδεύουμε εν μέσω μνημονίων το 2% του ΑΕΠ για αμυντικές δαπάνες λόγω του μουσουλμανικού τόξου που επί προεδρίας του χτίστηκε γύρω μας. Τι άλλο θα έλεγε, αφού σε συνεργασία με την Κλίντον που του έκανε την βρώμικη επικοινωνιακά δουλειά, έστησε «πορτοκαλί επαναστάσεις» στην Λιβύη, στην Τυνησία, στην Αίγυπτο, γκρεμίζοντας τα λαϊκά φιλοδυτικά καθεστώτα και εγκαθιδρύοντας ισλαμιστικά, και εξακολουθεί να πολεμά την Συρία. Ο άνθρωπος που έδωσε το πράσινο φως για βομβαρδισμούς σε χώρες χιλιάδες μίλια μακριά από την χώρα του, χειροκροτήθηκε από τους Γραικύλους γιατί έκανε μάθημα στην Ελλάδα πως «πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας ενάντια στον εθνικισμό, στις ακρότητες, στο “εμείς εναντίον των άλλων, εμείς και εκείνοι”.

Ναι, ο Εθνικισμός είναι ο μοναδικός φόβος του Ομπάμα και των ομοίων του! Με κολακείες και υποσχέσεις μας δίνουν ευχές και μας παίρνουν όλα τα άλλα. To δόγμα των Αμερικανών ήταν και παραμένει Πρώτα η Αμερική. Η στρατοκρατική Αμερική των επιθετικών πολέμων εν ονόματι της ειρήνης και της Δημοκρατίας. Η Αμερική της Wall Street και του Χόλυγουντ. Αν με τον νέο Πρόεδρο θα γίνει και η Αμερική των αμερικανών εργατών, μένει να το διαπιστώσουμε. Κατά την επίσκεψή του στο Βερολίνο ο Ομπάμα παρέδωσε λένε τα σκήπτρα της ηγεμονίας του Δυτικού κόσμου στην Μέρκελ. Δεν μας εκπλήσσει. Η κομμουνίστρια κομσομόλα Καγκελάριος είναι μια ακόμα από τους Αριστερούς που έγιναν οι πλέον πειθήνιοι Καπιταλιστές.

Ελέω τηλεοράσεως ο Ομπάμα είναι αρεστός στην μετροσέξουαλ κοινωνία κατά τον ίδιο τρόπο και με τα ίδια κριτήρια που η κοινωνία αυτή ψήφιζε Κωνσταντίνο Καραμανλή και ψηφίζει Αλέξη Τσίπρα. Οι χειροκροτητές και ψηφοφόροι του «Εθνάρχη», του «Πρώτη φορά Αριστερά» και του «Μαύρου Περικλή» είναι οι ίδιοι που περιμένουν να γίνει μια επανάσταση για να σώσουν τα κεκτημένα τους, τα σπίτια και τις καταθέσεις τους. Που απαιτούν να θυσιαστούν «οι άλλοι», οι αγνοί και οι γενναίοι, για να ξανακυβερνήσουν οι μεγαλοκλέφτες φίλοι τους και να τους γυαλίζουν τα παπούτσια τα μικροαστικά λούμπεν λαμόγια.

Με άλλα λόγια, θέλουν την επανάσταση για να κερδίσουν την επιστροφή σε μια συντηρητική διακυβέρνηση. Αυτό είναι το «ένα χέρι νίβει τ’ άλλο του «προοδευτισμού». Αυτό και το νόημα της επίσκεψης του Δημοκρατικού Ομπάμα και της Μεταπολίτευσης που τον χειροκρότησε. Τούτη τη φορά όμως, τα πράγματα θα γίνουν διαφορετικά…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-kathreftakia-tou-kuriou-ompama#ixzz4QXBxoXuv

Exit mobile version