Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνδρος, Κεφαλλονιά, Πύργος

Την Άνδρο επισκέφθηκε ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος. Στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην «Σταυροπέδα» δεκάδες κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή για μια εθνική διακυβέρνηση. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις ολέθριες επιπτώσεις της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά αλλά και στα αγροκτηνοτροφικά ζητήματα.

Στη συνέχεια, δόθηκε η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να διατυπώσουν τις ερωτήσεις τους προς τον βουλευτή και να πραγματοποιηθεί εποικοδομητικός διάλογος. Στα πλαίσια της επίσκεψής του στο νησί, ο Συναγωνιστής Μίχος επισκέφθηκε και την Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, ως το μόνο εθνικιστικό Κίνημα, θα επισκέπτεται κάθε γωνιά της Ελληνικής Επικράτειας για να δηλώσει παρών στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού.

Όπως είχαμε προαναγγείλει, η Τοπική μας, καθιερώνοντας από φέτος την 17η Νοεμβρίου ως ημέρα μνήμης Κεφαλλήνων ηρώων που έπεσαν σε μάχες υπέρ του Έθνους και της Πατρίδος κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, τίμησε ανήμερα της 17ης Νοεμβρίου τον Ήρωα Κεφαλλονίτη Σπυράγγελο Λουρδά, που έπεσε, σαν σήμερα το 1940, στη μάχη της Μοράβας. Αντιπροσωπεία της Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Ήρωος, στο Βαλεριάνο. Την εκδήλωση προλόγισε ο Γραμματέας της Τοπικής μας, Δάβουλος Χρήστος, ο οποίος αφού διάβασε το ιστορικό της μάχης της Μοράβας, τόνισε τη σημασία της σημερινής εκδήλωσης σε αντιδιαστολή με το “πολυτεχνειακό” πανηγύρι της ψευτοδημοκρατών και συνεχάρη τα μέλη της Νεολαίας της Τοπικής, των οποίων ιδέα και πράξη ήταν το σημερινό γεγονός.

Το στεφάνι της Τοπικής κατέθεσε, εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας, ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Λεγάτος. Οι Κεφαλλήνες Χρυσαυγίτες θ’ αποκαταστήσουμε στον τόπο μας την Ιστορική Αλήθεια και Τάξη, τις οποίες χρόνια οι μισέλληνες προδότες κομμουνιστές προσπαθούν να ανατρέψουν, άλλοτε με παραμύθια τύπου «Πολυτεχνείου» και άλλοτε με σφαγές τύπου «Μελιγαλά», όμως θα τρώνε μια ζωή τα μούτρα τους, γιατί πάντα θα βρίσκουν απέναντί τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Τ.Ο. Πύργου: O γραμματέας της τοπικής, συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος, ανέγνωσε στους παριστάμενους το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Κεντρικής Διοίκησης και ακολούθησε ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn578#ixzz4QdIBq8Iv

Exit mobile version