Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Καβάλα, Ημαθία

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου  στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του Συναγωνιστή και ευρωβουλευτή του Κινήματος Λάμπρου Φουντούλη, με θέμα τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής Φουντούλης τόνισε ότι οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής δίνουν καθημερινά τον αγώνα για τα συμφέροντα της Πατρίδος και του ελληνικού λαού, σε αντίθεση με τους ευρωβουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους και κομματικό συμφέρον.

Η μόνη λύση για να βγει η χώρα από την δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, επισήμανε ο Συναγωνιστής Φουντούλης είναι η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, και αυτό μπορεί να το εξασφαλίσει μόνο όταν έρθει στην διακυβέρνηση της Χώρας η Χρυσή Αυγή.

Την περασμένη Παρασκευή η Τοπική Οργάνωση Καβάλας πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στην λαϊκή αγορά της Ελευθερούπολης μοιράζοντας μεγάλες ποσότητες από εφημερίδες και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής. Οι Συναγωνιστές διέσχισαν όλη την λαϊκή αγορά και στην συνέχεια πέρασαν από τα καταστήματα και τις καφετέριες της κεντρικής αγοράς της κωμόπολης. Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή του κόσμου ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το κλιμάκιο των Συναγωνιστών και να του εκφράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που έχουν επιβάλλει οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις.

Σε μια γεμάτη από φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής αίθουσα στο Μακροχώρι Ημαθίας πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για τις γενικές πολιτικές θέσεις του Κινήματός μας για τα μείζονα θέματα που αφορούν την περιοχή της Ημαθίας. Την ενημέρωση πραγματοποίησε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ενώ τον λόγο έλαβαν διαδοχικά Συναγωνιστές από την ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας, καθώς και ο υπεύθυνος του αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου Ημαθίας «Άρτεμις».

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θίξουν τα θέματα που ταλανίζουν την πατρίδα μας αλλά και την περιοχή της Ημαθίας και να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους που αφορούν κυρίως θέματα εθνικής, οικονομικής και κοινωνικής φύσεως.  Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό και στην Ημαθία την εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για της πολιτικές μας θέσεις, έτσι ώστε η φωνή των Ελλήνων εθνικιστών να φτάσει σε κάθε πόλη και χωριό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn579#ixzz4Qine39RU

Exit mobile version