Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Ηλίας Παναγιώταρος στην εφημερίδα «Γνώμη Πάτρας» για την εκλογολογία, το δημογραφικό και την νίκη Τραμπ

O Ηλίας Παναγιώταρος στην εφημερίδα «Γνώμη Πάτρας» για την εκλογολογία, το δημογραφικό και την νίκη Τραμπ

Τις εκτιμήσεις του για την πολιτική επικαιρότητα εξέφρασε ο βουλευτής Β΄  Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, που ευρισκόμενος προχθές στην Πάτρα επισκέφθηκε τα γραφεία της «Γνώμης» και στον δημοσιογράφο Φώτη Καλυβά.

«Δεν βλέπω σύντομα πολιτικές εξελίξεις. Θα το καθυστερήσουν όσο μπορούν…» είπε ο βουλευτής, ερωτώμενος για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και προσθέτοντας πως «μνημόνιο θα υπάρχει στην Ελλάδα όσο υπάρχει κάτι που θέλουν ακόμα να πάρουν οι δανειστές».

Σταθερή Τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή

Σε ό,τι αφορά τη Χρυσή Αυγή και την προοπτική του κόμματος, είπε: «Όπως βλέπετε, έστω και με αυτές τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που κανένας δεν πιστεύει  πια, η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά η Τρίτη πολιτική δύναμη, με ποσοστά που κυμαίνονται γύρω στο 8%. Και αυτό κατά την άποψή μας σημαίνει πως η Χρυσή Αυγή θα έχει διψήφιο ποσοστό στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν…».

Ακόμα, επαναλαμβάνονταν την θέση της Χρυσής Αυγής για το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, ο κ. Παναγιώταρος τόνισε ότι είναι αναγκαίος ο λογιστικός έλεγχος του χρέους και η διαγραφή του τμήματος που θα κριθεί ως επαχθές και επονείδιστο βάσει του διεθνούς δικαίου, ενώ πρόσθεσε πως απαιτείται επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, απαίτηση του κατοχικού δανείου από τη Γερμανία και προστασία των Ελλήνων εργαζομένων και των ελληνικών προϊόντων.

«SOS» το δημογραφικό

Ακόμα, χαρακτήρισε «SOS» το δημογραφικό πρόβλημα, σημειώνοντας την ανάγκη επιστροφής στην χώρα όλων των νέων ανθρώπων που ξενιτεύονται. «Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο απ΄ όσο φαίνεται. Γιατί δεν φεύγουν μόνο μυαλά, φεύγουν άνθρωποι σε ηλικίες που μπορούν να δημιουργήσουν οικογένειες και να κάνουν παιδιά…» υπογράμμισε.

Υπέρ του Τραμπ λόγω πεποιθήσεως

Τέλος, στον απόηχο της εκλογής Τραμπ στις ΗΠΑ, ο κ. Παναγιώταρος ανέφερε πως το κόμμα που εξέφρασε εξ αρχής την προτίμησή του στον συγκεκριμένο υποψήφιο, κυρίως εκ πεποιθήσεως. «Το ίδιο κατεστημένο, που στην Ελλάδα βάλλει κατά της Χρυσής Αυγής, στην Αμερική πολέμησε τον Τραμπ. Πήγε κόντρα στο δικό τους κατεστημένο και τους νίκησε…» είπε.

Ενώ σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα της εκλογής Τραμπ για την Ελλάδα ανέφερε πως η χώρα μας μπορεί να ωφεληθεί έμμεσα, εφόσον ο Τραμπ συμφωνήσει με τον Πούτιν στο θέμα του ISIS και τελικά επιτευχθεί ειρήνη στη Μ. Ανατολή, γεγονός που θα ανακουφίσει το μεταναστευτικό πρόβλημα της Ελλάδας.

«Από ΄κει και πέρα κανένας δεν πρέπει να περιμένει τίποτα. Στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε σοβαρή εξωτερική πολιτική, να έχουμε ισχυρή άμυνα, να είμαστε μια χώρα που θα αποπνέει σεβασμό. Αν δεν  μπορούμε να το κάνουμε εμείς, δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς…» τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros8#ixzz4Qj8DVi4J

Exit mobile version