Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπουργός του Καμμένου, Ζουράρις: Όχι ένα, αλλά πολλά τζαμιά σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Υπουργός του Καμμένου, Ζουράρις: Όχι ένα, αλλά πολλά τζαμιά σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Μπορεί ο Καμμένος να επιδίδεται σε ένα ακραίο «χριστεμπόριο» για να υφαρπάξει ψήφους, όμως η πραγματική του στάση μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιεικώς αντεθνική.

Ένας από τους ανθρώπους που προσφάτως υπουργοποιήθηκε και μάλιστα στο υπουργείο Παιδείας (!), ύστερα από αφόρητες πιέσεις του Καμμένου, ήταν ο γνωστός γραφικός Ζουράρις, ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, αποκάλυψε τις πραγματικές θέσεις του Καμμένου.

Συγκεκριμένα, αφότου δήλωσε ταυτοχρόνως κομμουνιστής και χριστιανός ορθόδοξος (το πως γίνεται αυτό, μη μας ρωτάτε, δεν ξέρουμε…) είπε ότι τάσσεται υπέρ της δημιουργίας όχι ενός, αλλά πολλών τεμένων σε όλη την Ελλάδα για να εκδηλώνουν τα θρησκευτικά τους αισθήματα οι λαθρομετανάστες που θα μείνουν στην Ελλάδα. Και παράλληλα, βεβαίως, να στρατολογούνται στις τάξεις των τζιχαντιστών.

Και επειδή στο παρελθόν ο Ζουράρις τόλμησε μέσα στην Βουλή να αναφέρει ανιστόρητα πράγματα περί της ανοχής των προγόνων μας στην… διαφορετικότητα, εμείς απλώς να επαναλάβουμε την ιστορική απάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στα όσα ανιστόρητα ελέχθησαν εκείνη την ημέρα στην Βουλή και λέγονται διαρκώς:

Η “Ολέθριος σπείρα θεοστυγών” απαντά στον Κώστα Ζουράρι – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgos-tou-kammenou-zouraris-ochi-ena-alla-polla-tzamia-se-oloklhrh-thn-e#ixzz4Qjrseror

Exit mobile version