Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα επίθεση Μητσοτάκη κατά του Εθνικισμού: Ζητά «συστράτευση – ανάχωμα» εναντίον του από ολόκληρο το μνημονιακό τόξο

Νέα επίθεση Μητσοτάκη κατά του Εθνικισμού: Ζητά «συστράτευση - ανάχωμα» εναντίον του από ολόκληρο το μνημονιακό τόξο

Το αληθινό ανθελληνικό και σκληρά φιλελεύθερο πρόσωπο του έδειξε, για μια ακόμη φορά, ο νυν αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Γιώργου Παγουλάτου.

Συγκεκριμένα ο κοσμοπολίτης πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι «Επάνω στην αλήθεια θα στηριχθεί ο νέος πατριωτισμός τον οποίο εμείς υπηρετούμε και υψώνουμε ως αντίπαλον δέος στο λαϊκίστικο εθνικισμό, που μας καταστρέφει. Ο νέος πατριωτισμός της αλήθειας θα εκφράσει μια πανστρατιά κοινωνική και πολιτική, που θα υπερβαίνει παραδοσιακές διαχωριστικές γραμμές. Θα βρεθεί απέναντι στις πολιτικές του θυμού και της οργής. Με θετικό λόγο. Για να γιατρέψουμε τις πληγές μας».

Το γεγονός, μάλιστα, ότι ο Μητσοτάκης καθόταν δίπλα στον Βενιζέλο και τον Θεοδωράκη, επίσης εκφραστές του αντεθνικού κοσμοπολίτικου ρεύματος, κάνει τα λεγόμενά του ακόμη πιο σοβαρά ως προς τον ανθελληνισμό του.

Βεβαίως, με τα όσα υποστήριξε το «παλτό» αυτό μας δημιουργούνται κάποιες απορίες. Αναρωτιόμαστε αν ο Εθνικισμός, έστω και με «λαϊκιστικό» περιεχόμενο, κυβέρνησε ποτέ την Χώρα τις τελευταίες δεκαετίες, για να έχει φτάσει η Πατρίδα μας στην σημερινή τραγική κατάσταση. Αναρωτιόμαστε, επίσης, ποιο είναι το περιεχόμενο του «νέου πατριωτισμού» που ευαγγελίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενάντια στον «λαϊκίστικο εθνικισμό»;

Μήπως είναι ο «αντιρατσιστικός» νόμος, ο οποίος ποινικοποιεί την αντίδραση του Ελληνικού Λαού στην λαθρομετανάστευση; Το σύμφωνο συμβίωσης που αλλάζει την μορφή της οικογένειας όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα; Το σχεδιαζόμενο ισλαμικό τέμενος στην καρδιά της Αθήνας; Τα τρία Μνημόνια που υποθήκευσαν την Εθνική Ανεξαρτησία, ξεπουλούν την δημόσια περιουσία και φτωχοποιούν στο έπακρο του Ελληνικού Λαού;

Τα αναφέραμε όλα αυτά, γιατί αποτελούν νομοσχέδια τα οποία στήριξε και ψήφισε η ΝΔ. Επομένως, αποτελούν αναμφισβήτητο μέρος του «νέου πατριωτισμού» της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος πιστεύει ότι η Θράκη είναι «πολυπολιτισμική»… Και εντάξει ο Μητσοτάκης, ως γνήσιος φιλελεύθερος, είναι αναμενόμενο να φέρεται έτσι κατά του Εθνικισμού.

Τα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ, όμως, που βρίσκονται σε ημερήσια βάση σε επιχείρηση κατασυκοφάντησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τι έχουν να πουν; Με φυσικά τίποτα, αφού θα συνεχίσουν να κάνουν «τον Αλέκο», για την εξυπηρέτηση τόσο της ΝΔ όσο και των δικών τους στενών συντηρητικών συμφερόντων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-epithesh-tou-mhtsotakh-ston-ethnikismo.-zhta-sustrateush-anachwma-enant#ixzz4QkhcSRqd

Exit mobile version