Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι βυσματίες Τσίπρας και Καμμένος που λουφάρανε την θητεία τους, εξαγγέλλουν τώρα στράτευση στα 18

Αντιγράφουν το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για να κλέψουν καμιά ψήφο

Σε ένα επικοινωνιακό σόου προχώρησε χθες ο “κομάντο” Πάνος Καμμένος, ο οποίος υποδέχτηκε στο υπουργείο Άμυνας τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πέρα από τις ανούσιες φανφάρες και στημένες φωτογραφίες από το ρεπορτάζ διέρρευσε η “σύμπνοια ανάμεσα σε Καμμένο και Μητσοτάκη για την στράτευση στα 18.

Αυτό βέβαια που δεν διευκρινίζουν τα συστημικά παπαγαλάκια, αλλά έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Τζανακόπουλος είναι ότι ο Καμμένος, ο συνοδοιπόρος της εθνομηδενιστικής αριστεράς δεν μιλά για υποχρεωτική στράτευση στα 18, αλλά για κίνητρα που ενδέχεται να δοθούν για εθελοντική στράτευση στα 18 έτη.

Είναι πράγματι οξύμωρο οι βυσματίες πολιτικάντηδες που λουφάρανε την θητεία τους να θέλουν προβληθούν ως υπέρμαχοι του Ελληνικού Στρατού, αντιγράφοντας έστω και μισές τις πάγιες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής έχει ευρεία απήχηση στον Ελληνικό Λαό και επιδιώκουν για ακόμη μια φορά να υφαρπάξουν καμία ψήφο. Μάταιος ο κόπος τους!

Υπενθυμίζουμε τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-busmaties-tsipras-kai-kammenos-pou-loufarane-thn-thhteia-tous-ejaggellou#ixzz4QqlsVcEG

Exit mobile version