Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τοποθετήσεις Ελένης Ζαρούλια, Ιωάννη Σαχινίδη και Ηλία Παναγιώταρου για τα εναλλακτικά καύσιμα- 3 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην Ολομέλεια της Βουλής η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια έθιξε την ύπουλη τακτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να χειρίζεται πρόχειρα και με την διαδικασία του κατεπείγοντος σοβαρά εθνικά και οικονομικά ζητήματα όπως αυτό της εισαγωγής εναλλακτικών καυσίμων στην ελληνική αγορά.

Ο Συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης, με αφορμή το νομοσχέδιο για την εισαγωγή εναλλακτικών καυσίμων, τόνισε την τακτική της δήθεν «αριστερής» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να δέχεται απροβλημάτιστα τις προσταγές της Ε.Ε., οι οποίες αντίκεινται στα εθνικά συμφέροντα.

Μάλιστα, όσον αφορά το εν λόγω νομοσχέδιο η κυβέρνηση δεν έλαβε υπόψη την υφιστάμενη κατάσταση στην Ελλάδα, με την κυριαρχία των νοθευμένων καυσίμων και την έξαρση του λαθρεμπορίου. Τόνισε δε ότι η υπερφορολόγηση δεν μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη.

Ο Βουλευτής Πέλλας έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος και στις λοιπές διατάξεις, δηλώνοντας την αντίθεσή του σε ένα σχέδιο νόμου το οποίο επιβεβαιώνει την υποταγή της κυβέρνησης στους δανειστές.

Με τον χειμαρρώδη λόγο του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος ανέδειξε την προσκόλληση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις μνημονιακές πολιτικές, οι οποίες υπονομεύουν την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών τόνισε ότι η κυβέρνηση προωθεί την εισαγωγή εναλλακτικών καυσίμων, την στιγμή που αδιαφορεί για την ελληνική πραγματικότητα, με την υψηλή φορολογία των καυσίμων, τα εξοντωτικά διόδια και την συρρίκνωση των επιχειρήσεων στον συγκεκριμένο τομέα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/topothethseis-elenhs-zaroulia-iwannh-sachinidh-kai-hlia-panagiwtarou-gia-ta#ixzz4QrnEFth2

Exit mobile version