Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Η αμετροέπεια και επιθετικότητα του Ερντογάν όλο και διευρύνεται, ζητώντας επαναδιαπραγμάτευση της συνθήκης της Λωζάννης. Δυστυχώς, τους λογαριασμούς μας με την Τουρκία μπορούσαμε να τους είχαμε κλείσει από την εποχή του Σημίτη, τότε με τα Ίμια. Δεν το κάναμε, διότι οι ανίκανες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης πολιτεύτηκαν με το δόγμα ανήκουμε εις την Δύσιν αφενός και δεν διεκδικούμε τίποτε από κανέναν αφετέρου. Το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα που είμαστε εμείς πεσμένοι λόγω οικονομικής κρίσης αυτοί έχουν αποθρασυνθεί και ζητάνε κι άλλα. Ζητάνε παραχωρήσεις στην Κύπρο, ζητάνε παραχωρήσεις από την Ευρώπη στο λεγόμενο προσφυγικό, ζητάνε τώρα και επαναδιαπραγμάτευση της συνθήκης της Λωζάνης. Παλιά έλεγαν οι άνθρωποι ο Θεός να σε φυλά από την κακιά αρρώστια και τον κακό γείτονα. Διότι ένας κακός γείτονας, είτε σε ανθρώπινα, είτε σε διακρατικά επίπεδα δημιουργεί προβλήματα και δεν αφήνει να προχωρήσουμε μπροστά. Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται. Τώρα οφείλει άμεσα η χώρα να προχωρήσει σε ανασχεδιασμό της εξωτερικής της πολιτικής με γνώμονα τα δικά της συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα των λεγόμενων συμμάχων μας. Τι θα χρειαστεί για να καταλάβουμε ότι όλες οι χώρες του κόσμου κάνουν τους σχεδιασμούς τους βάσει συμφερόντων και όχι βάσει συναισθηματισμών; Αυτά μόνο με Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορούμε και θα τα δούμε να γίνονται πράξη. Καλή δύναμη σε όλους μας. Χρυσή  Αυγή να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Κωνσταντίνα Σ.

“Προσφυγόπουλα” μεταδίδουν ηπατίτιδα Α΄! ΣΟΚ στην Φιλιππιάδα – Έκλεισαν τα σχολεία

Επειδή διάβασα και άκουσα πολλά για τον αποδημήσαντα Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο αναρωτήθηκα αν όντως η μνήμη μας είναι τόσο επιλεκτική ή αν πράγματι πάσχουμε από το σύνδρομο της Στοκχόλμης σαν λαός. Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος δεν ξέρω αν ήταν καλός άνθρωπος, αλλά σαν πρόεδρος της «δημοκρατίας» δεν αντέδρασε σε κανένα από τα εγκλήματα του Σημίτη. Κακά τα ψέματα. Ο Στεφανόπουλος ήταν ευγνώμων στο Πασόκ που τον ανέσυρε από την πολιτική αφάνεια και του χάρισε για 8 χρόνια το δικαίωμα και το προνόμιο να είναι πρόεδρος «δημοκρατίας» και να απολαμβάνει όλες τις τιμές και τις υλικές αμοιβές που συνεπάγεται το αξίωμα. Ένα σωσίβιο για τους κλέφτες του Πασόκ και όχι μόνο. Το Πασόκ που κατέστρεψε το παρόν και υποθήκευσε το μέλλον πολλών γενεών Ελλήνων, αφού μπόρεσε και παρέμεινε στην εξουσία μέσω Στεφανόπουλου και βέβαια αφού έλαβε και τις θετικές ψήφους της άλλης απόσχισης της ΝΔ, της Πολάν του Σαμαρά. Επί των ημερών του (1995-2005) το σκάνδαλο του χρηματιστήριου, τα Ίμια, το πάρτυ με τους ολυμπιακούς αγώνες. Το μεγαλύτερο φαγοπότι, η παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους, η στάση του απέναντι στον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και στις υπογραφές εκατομμυρίων Ελλήνων για το θέμα των ταυτοτήτων, επί των ημερών του προλειάνθηκε το έδαφος για τον εποικισμό της χώρας από μουσουλμανικούς πληθυσμούς, η περίπτωση του Αλβανού Τσενάϊ. Δεν αντέδρασε ως Πρόεδρος και ταυτίστηκε με τους μηχανισμούς παραγωγής ιδεολογίας. Ας μην τα ξεχνάμε αυτά.

Κ.Π. 

Οι βυσματίες Τσίπρας και Καμμένος που λουφάρανε την θητεία τους, εξαγγέλλουν τώρα στράτευση στα 18

Σχεδόν όλοι μας έχουμε βοηθήσει κάποια στιγμή έναν αλβανό γείτονα που ήρθε στην πατρίδα μας, από την δεκαετία του ΄90. Δεν ήρθε να κάνει επενδύσεις. Ήρθε να δουλέψει, να ζήσει, αλλά και να κάνει πλιάτσικο. Στην πορεία αυτό αποδείχτηκε για μεγάλο κομμάτι των αλβανών. Λογικά θα πίστευε κάποιος πως οι μετανάστες αυτής της χώρας που πρόκοψαν στην χώρα νόμιμα τουλάχιστον, θα έπρεπε να νιώθουν ένα είδος ευγνωμοσύνης προς τους Έλληνες που τους στήριξαν. Αντί αυτού βλέπουμε Αλβανούς δεύτερης γενιάς να συλλαμβάνονται σε επεισόδια μαζί με ανθελληνικά παρακρατικά πρόσωπα, να καίνε το εθνικό σύμβολο και τις περιουσίες των Ελλήνων. Αν μπορούμε να τα θεωρήσουμε συμπτωματικά, ας δούμε τι είπε ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, ο οποίος απαιτεί επαφή μας και μερίδιο από την ελληνική ΑΟΖ. Στη πράξη βλέπουμε τα ψέματα των δεξιών και αριστερών πολιτικών απατεώνων, οι οποίοι μας έλεγαν ότι θα αφομοιωθούν. Δυστυχώς όσο στη Πατρίδα μας τα μνημόνια μειώνουν την αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, τόσο θα αποθρασύνονται οι γείτονες (Τουρκία) αλλά και οι δορυφόροι τους (Αλβανία).

Χ.Φ.

Βερύκιος στον Alpha: Θα τους πάρει και τα… σώβρακα ο Μιχαλολιάκος – Θα πάνε όλοι στην Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-24-noembriou-2016#ixzz4QuWsyaLq

Exit mobile version