Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Παρατηρώ τα διάφορα κινήματα του “δεν πληρώνω”, “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” κλπ. Ευκολονόητο θα έπρεπε να είναι πια ότι τα προβλήματα του λαού δεν λύνονται με “αλληλέγγυους” και υποκριτικές παρεμβάσεις για τα δελτία των 8. Όταν επιλέγεις να ψηφίσεις για την διαχείριση των προβλημάτων σου εκείνους που τα δημιούργησαν, μην περιμένεις μετά μαγικές λύσεις και “ταξικούς αγώνες” που λειτουργούν ως βαλβίδα εκτόνωσης της μετέπειτα αγανάκτησης. Και ούτε είναι τυχαίο πως οι πολιτικάντηδες του “συνταγματικού τόξου”, οι επαγγελματίες εργατοπατέρες και οι ψευτοανθρωπιστές έχουν ως κοινό εχθρό τους Έλληνες Εθνικιστές. Πολιτική λύση χρειάζεται και αυτή συνοψίζεται σε δύο λέξεις: Χρυσή Αυγή. Τόσο απλά!

Π.Μ.

Τους «ξέπλυνε» όλους ο Σύριζα: Δεν θέλει εξεταστική για το πρώτο μνημόνιο ο Τσακαλώτος – Σιωπή και υπεκφυγές για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ

Ιρακινός κατάδικος με την απειλή μαχαιριού διαπράττει αποτρόπαιο έγκλημα σε παράρτημα του υπουργείου Εσωτερικών στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο λεγόμενο τμήμα μεταναστευτικής πολιτικής, εισερχόμενος στον άνω χώρο με πολύ άγριες διαθέσεις και διαπληκτίζεται με το θύμα, που πάσχει από υπέρταση, το οποίο ξεψυχά από έμφραγμα. Βέβαια, το σάπιο πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ της διαπλοκής διχάζουν την ελληνική κοινωνία στο λαθρομεταναστευτικό. Την χωρίζουν σε αριστερούς – δεξιούς ανθρωπιστές και σε εθνικιστές  σαδιστές- ρατσιστές. Τροφοδοτούν με μίσος την άνεργη, φτωχική ελληνική κοινωνία.  Αποσιωπούν, θάβουν, κρύβουν από την δημοσιότητα το θλιβερό γεγονός. Ακούνε  όμως την οργισμένη φωνή που βγαίνει αβίαστα από τα χείλη των Ελλήνων. Ηχεί φοβερά. Κυλά σαρωτικά. Και φτάνει και στην τελευταία εσχατιά της Ελλάδος. Στους πολλούς. Και σε αυτούς. Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί!

Σ.Μ.

Οι ΜΚΟ καρφώνουν το ανθελληνικό υπουργείο Υγείας: Δεν υπήρχε ποτέ σχεδιασμός για εμβολιασμό των “προσφυγόπουλων” για Ηπατίτιδα Α’!

Η Χρυσή Αυγή τόσο εντός αλλά και εκτός κοινοβουλίου γίνεται όλο και πιο δυναμική. Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Οι πολιτικές θέσεις  του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών δείχνει ακόμη και σε ένα δύσπιστο ότι είναι μονόδρομος. Οι εξελίξεις τόσο στην Ευρώπη αλλά και παγκόσμια δείχνει την μεταστροφή των εθνών ενάντια στην παγκοσμιοποίηση. Η καθαρή θέση που έχει κρατήσει τόσο ενάντια στα μνημόνια αλλά και τη λαθρομετανάστευση δείχνει ότι είναι συνεπής λόγων και έργων. Είναι αδιανότητο αυτό που πράττουν οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες σε μια χώρα που μαστίζεται οικονομικά από την διεθνή τοκογλυφία, να αποδέχονται χιλιάδες λαθρομετανάστες σε βάρος του γηγενούς πληθυσμού. Έως εδώ λένε οι Έλληνες και το δείχνουν συντασσόμενοι στη Χρυσή Αυγή που δίνει ένα τιτάνιο αγώνα να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Κ.Χ.

Παζαρεύοντας με… ποσοστά την προδοσία της Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-25-noembriou-2016#ixzz4R0lWmSrd

Exit mobile version