Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Φάρσαλα, Αθήνα

Δραστηριότητες Τοπικών: Φάρσαλα, Αθήνα

Δυναμικό παρόν έδωσε η νεολαία Φαρσάλων στο κάλεσμα της Τ.Ο. Φαρσάλων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για ενημέρωση και επαγρύπνηση της Ελληνικής Νεολαίας ως προς τα τεκταινόμενα εις βάρος της πατρίδος και του Έθνους μας. Μέσα σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα ο Γραμματέας της Τ.Ο. Συναγωνιστής Νίκος Καραμητράκης αναφέρθηκε στον ανύπαρκτο ”μύθο” του Πολυτεχνείου πάνω στον οποίο οικοδομήθηκε το ιδεοληπτικό αφήγημα της Αριστεράς από την Μεταπολίτευση έως τις μέρες μας με την σύμπραξη όλων των υπόλοιπων αστικών κομμάτων.

Ο μύθος αυτός  αποδομείται και συνθλίβεται όχι μόνο υπό το βάρος των Μνημονίων που υπέγραψαν σύσσωμα τα πολιτικά κόμματα αλλά και από την δάδα που άναψε ο αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος ,την δάδα του Εθνικισμού που η Χρυσή Αυγή μεταφέρει από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα κομίζοντας μήνυμα Ελευθερίας και Ανεξαρτησίας της χώρας. Η αρχική σπίθα  έγινε φωτιά στις ψυχές των Ελλήνων που δεν υποτάσσονται στο ζυγό και θα κατακάψει τους απάτριδες, προδότες της Πατρίδος. Ο Συναγωνιστής Νίκος Καραμητράκης έκανε έκκληση σε κάθε Έλληνα πατριώτη που πιστεύει στην Πατρίδα και στο Έθνος να συστρατευθεί με το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών προασπίζοντας το Ελληνικό Έθνος από όλους τους εχθρούς του στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό που επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία.

Η νεολαία των Φαρσάλων, ιστορικό προπύργιο του Εθνικισμού, βροντοφωνάζει Μολών Λαβέ και στον επίδοξο νεοοθωμανό σουλτάνο που εποφθαλμιά τα νησιά του Αιγαίου και την ακεραιότητα της Ελλάδος. Ως άλλοι Μυρμιδόνες ,οι σημερινοί απόγονοι του εμβληματικότερου αρχαίου  ήρωα των Ελλήνων του Αχιλλέα που γεννήθηκε στην αρχαία Φάρσαλο, δηλώνουν πανέτοιμοι για νέους αγώνες μαχόμενοι ”υπέρ Βωμών και Εστιών” για την ελευθερία της Πατρίδος. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό μας Ύμνο.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η  προβολή της ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn580#ixzz4R0mEEC5Q

Exit mobile version