Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Οριστικά ΤΕΛΟΣ στα σχέδια των ΜΚΟ για “hot spot” στον Πειραιά!

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Οριστικά ΤΕΛΟΣ στα σχέδια των ΜΚΟ για “hot spot” στον Πειραιά!

Γράφαμε πριν από μερικές ημέρες για την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στην συγκέντρωση των κατοίκων του Κερατσινίου ενάντια σε παράνομο και επικίνδυνο “hot spot” που προσπαθούσε να στήσει η MKO PRAKSIS στην περιοχή, καθώς και για την παρουσία των Συναγωνιστών Ιωάννη Λαγού και Νικόλαου Κούζηλου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιώς, όπου ο Συναγωνιστής και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Ηλίας Κατσαφάδος, μέσα από έναν πολιτικά εμπεριστατωμένο και τεκμηριωμένο λόγο, παρέθεσε το ιστορικό του θέματος και φυσικά τάχθηκε κατά της δημιουργίας του παράνομου “hot spot”.

 

Επί του ζητήματος ο Συναγωνιστής και Βουλευτής ‘Β Πειραιά, Ιωάννης Λαγός κατέθεσε και ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου καταδείκνυε το γεγονός ότι δεν υπήρχε άδεια για τις εργασίες, ότι το κτήριο είχε χαρακτηριστεί «κόκκινο» λόγω ελλείψεως στατικής επάρκειας και επειδή οι κάτοικοι του Κερατσινίου δεν ερωτήθηκαν για την περαιτέρω υποβάθμιση της γειτονιάς τους.

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η ναυαρχίδα του ΔΟΛ, εφημερίδα «Το Βήμα», αποφασίστηκε να σταματήσουν άμεσα και οριστικά οι εργασίες από την συγκεκριμένη ΜΚΟ και να “ αναζητηθεί άλλος χώρος σε σημείο «μη ανακοινώσιμο»”, γεγονός που δείχνει ότι οι συγκεκριμένες οργανώσεις λειτουργούν στο σκότος και σκοπεύουν στον αιφνιδιασμό των κατοίκων των περιοχών που σχεδιάζουν να υποβαθμίσουν.

Πριν πούμε παραπάνω σας μεταφέρουμε αποσπάσματα από το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα»:

“«Παγώνουν», σύμφωνα με πληροφορίες, τα σχέδια για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας από τη μη κυβερνητική οργάνωση Praksis με σκοπό τη στέγαση ασυνόδευτων παιδιών-προσφυγόπουλων, ηλικίας 8-18 ετών, σε ακίνητο της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά. Η δημιουργία του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από κατοίκους της περιοχής. Στελέχη της ΜΚΟ ανέφεραν πως θα αναζητηθεί άλλος χώρος σε σημείο «μη ανακοινώσιμο».

Όπως ανέφεραν πληροφορίες, η Praksis ενοικίασε τον χώρο που ανήκει σε ιδιώτη και άρχισε εργασίες διαμόρφωσης του εσωτερικού, χωρίς ωστόσο να έχει την προβλεπόμενη άδεια. Μετά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, από τον δήμο Πειραιά είχε ζητηθεί να διακοπούν προσωρινά τα έργα ώσπου να χορηγηθεί η άδεια.

Το ζήτημα έφθασε ως το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας. Μάλιστα ορισμένες στιγμές η συζήτηση έγινε σε υψηλούς τόνους παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κ.κ. Γιάννη Λαγού και Νίκου Κούζηλου αλλά και μελών του ίδιου κόμματος, ενώ παρέστη και εκπρόσωπος κατοίκων της Ε’ Κοινότητας για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για το θέμα.”

Αξίζει να τονιστεί ότι σε αυτή την προσπάθεια η Χρυσή Αυγή και οι κάτοικοι του Κερατσινίου ήταν μόνοι τους, αφού τόσο η δημοτική αρχή όσο και όλα τα κόμματα ήταν αναφανδόν υπέρ της δημιουργίας του hot spotΤελικώς με μόνο «όπλο» την Ελληνική Νομοθεσία και την Κοινή Λογική, η Χρυσή Αυγή κατήγαγε μία υπερήφανη ΝΙΚΗ εναντίον όλων!

Υ.Γ. 1: Για να μην νομίζουν οι διάφοροι… «ανθρωπιστές» ότι ξεχνάμε, σας παραθέτουμε για άλλη μία φορά τα έγγραφα που δείχνουν την χρηματοδότηση που έλαβε η συγκεκριμένη οργάνωση από το ανθελληνικό κράτος ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ:

Υ.Γ. 2: Άμεση ήταν η ανταπόκριση των ένοπλων πυρήνων δράσης του παρακράτους σε αυτή την νίκη της Χρυσής Αυγής, αφού γνωστή παρακρατική συμμορία ανακοίνωσε την διενέργεια «αντιφασιστικού» συλλαλητηρίου στην περιοχή, με σκοπό να τρομοκρατηθούν οι κάτοικοι.Δυστυχώς, γι’ αυτούς, όμως ούτε οι κάτοικοι, ούτε η Χρυσή Αυγή «μασάει» από απειλές.

Υ.Γ. 3: Ενδεικτικά του πως ο κόσμος έχει ξυπνήσει και αγνοεί την προπαγάνδα των αριστερών είναι τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εφημερίδας και δείχνουν ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τι γίνεται.

Σας τα παραθέτουμε:

«Για να καταλάβω μια ΜΚΟ (που μετανιώνω που την υποστήριξα) κινείται παράνομα, μια ομάδα πολιτών κινείται με σπάνια για τον μέσο Έλληνα μεθοδικότητα σε μια διαμαρτυρία. Και η ΜΚΟ διαμαρτύρεται γιατί την έπιασαν με τη γίδα στον ώμο. Αναρωτιέμαι από ποιο σημείο και μετά όσοι αντιδρούν στην παρουσία των λαθρομεταναστών θα έχουν το δικαίωμα να το κάνουν χωρίς να θεωρούνται μιάσματα.»

«Για όποιον δεν εθελοτυφλεί η Χρυσή Αυγή κατήγαγε μεγάλη νίκη, ματαιώνοντας τη δημιουργία του συγκεκριμένου “ξενώνα”. Προφανώς και δικαίως, θα εισπράξει τα ανάλογα πολιτικά οφέλη.»

Θυμίζουμε τη δήλωση του βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγού για το παράνομο “hot spot” στο Κερατσίνι

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nikh-ths-chrushs-aughs-oristika-telos-ta-schedia-twn-mko-gia-hot-spot-ston#ixzz4R1movn8p

Exit mobile version