Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαράει διάλυση το μόρφωμα του Λεβέντη: Πήδηξε από πολιτικό ναυάγιο ο βουλευτής Καρράς

Βαράει διάλυση το μόρφωμα του Λεβέντη: Πήδηξε από πολιτικό ναυάγιο ο βουλευτής Καρράς

Μετά το Ποτάμι, άλλο ένα μόρφωμα δείχνει να βαδίζει κι αυτό προς την πολιτική του εξαΰλωση.

Ο λόγος για την Ένωση Κεντρώων, του φραπεδολόγου Βασίλη Λεβέντη, που μετράει πλέον τις απώλειες της και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, καθώς μετά τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του μορφώματος Βασίλη Καλλιάνο, (ο οποίος μεταπήδησε στην ΝΔ) ήρθε τώρα η σειρά του Βουλευτή Β΄ Αθηνών και πρώην κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρη Καρρά, να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του.

Στην επιστολή του δεν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το μόρφωμα αυτό, ενώ οι «εξηγήσεις» του Λεβέντη σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, πως ο Καρράς έχει παραπονεθεί ότι στελέχη του κόμματος τον υπονόμευαν (!) και γι΄αυτό ζήτησε να απομακρυνθούν απ’ αυτό, μάλλον περιπλέκουν περισσότερο τα πράγματα. Όσο για την δήλωση του Λεβέντη ότι «Όταν φεύγει το άρρωστο, το δέντρο μεγαλώνει», εκτός από την αοριστία της, ας ετοιμαστεί να την επαναλάβει σύντομα και για άλλους μέχρι τώρα βουλευτές και στελέχη του.

Ανεξαρτήτως, λοιπόν, από τους λόγους για τους οποίους ο Καρράς «την έκανε» από την Ένωση Κεντρώων, είναι ολοφάνερο ότι και αυτό το μόρφωμα βαδίζει στον ίδιο δρόμο διάλυσης με το Ποτάμι, με φυσικό αποτέλεσμα την έξοδό τους από την Βουλή στις επόμενες εκλογές.

Όσο για τον έναν και μοναδικό «κύριο πρόεδρο», ως ειδικός στους φραπέδες, ας πιει έναν πικρό καφέ τώρα για να συνηθίσει στις πίκρες που θα ακολουθήσουν…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dialuetai-kai-to-morfwma-tou-lebenth.-anejarthtopoihthhke-o-bouleuths-karra#ixzz4R2Zn87Bh

Exit mobile version