Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλύση εγκεφάλου σε μικρά παιδιά σε νηπιαγωγείο – Τα χρησιμοποίησαν ως «πρωταγωνιστές» σε σκετς για το Πολυτεχνείο!

Η απέχθεια των μαρξιστών και των φιλελεύθερων συνοδοιπόρων τους για κάθε τι το Εθνικό φτάνει πολύ περισσότερο από την συστημ(ατ)τική παραχάραξη της Αλήθειας. Φροντίζουν, συν τοις άλλοις, να καλλιεργούν το μίσος στις καρδιές των πολύ μικρών παιδιών, χρησιμοποιώντας τα ως ένα είδος πειραματόζωου το οποίο θα χρησιμεύσει προκειμένου να διοχετεύσουν ακόμα και στις αθώες τους ψυχές το δηλητήριο του εθνομηδενισμού σ΄όλες τις πτυχές του.

Ένα απίστευτο (απ΄όλες τις απόψεις) βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το οποίο αφορά θεατρικό σκετς για τα γεγονότα στο Πολυτεχνείο το 1973. Το ζητούμενο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι «πρωταγωνιστές» του συγκεκριμένου σκετς είναι… παιδιά του νηπιαγωγείου!

Το κατάπτυστο αυτό βίντεο δείχνει να έχουν χωρίσει (οι δάσκαλοι τους προφανώς) τα παιδιά σε δύο ομάδες. Σε αυτούς που είναι «μέσα στο Πολυτεχνείο» κι αυτούς που είναι «έξω από το Πολυτεχνείο». «Πολυτεχνείο» στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το νηπιαγωγείο (ή παιδικός σταθμός) όπου βρίσκονται τα παιδιά. Στο αισχρό αυτό βίντεο, όπου ακόμη και η Ελληνική Σημαία είναι κρεμασμένη ανάποδα στο δεξί άκρο της αρχικής εικόνας, χρησιμοποιούνται αγνές και άδολες ψυχές για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένες ιδεοληψίες που καλλιέργησε η Μεταπολίτευση και η περιβόητη «γενιά του Πολυτεχνείου».

Δεν γνωρίζουμε σε ποιο νηπιαγωγείο ή παιδικό σταθμό συνέβη αυτή η επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου, αναρωτιόμαστε όμως κατά πόσο οι γονείς των παιδιών ήταν ενήμεροι για ένα τέτοιο «καρναβάλι», το οποίο επιχειρεί να καλλιεργήσει (από την τρυφερή αυτή ηλικία) το μίσος στις καρδιές μικρών παιδιών. Όλοι αυτοί που έβρισκαν ως «αναχρονιστικά», «αιμοβόρα» και φυσικά «σωβινιστικά» τα σκετς παλαιότερων δεκαετιών, με μαθητές του Δημοτικού να τιμούν την Εθνεγερσία του 1821, είναι οι ίδιοι που τώρα θέλουν να καλλιεργήσουν την διχόνοια στις ψυχές  παιδιών του νηπιαγωγείου, προκειμένου να προωθήσουν την ατζέντα της καθεστωτικής αντίληψης για την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας μέσα από το πρίσμα της «πολιτικής ορθότητας» και του εθνομηδενισμού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F526648637522988%2Fvideos%2F577952969059221%2F&show_text=0&width=560

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plush-egkefalou-se-mikra-paidia-se-nhpiagwgeio.-ta-chrhsimopoihsan-ws-prwta#ixzz4R30qtN56

Exit mobile version