Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Το φαινόμενο να στέκεσαι στην ουρά για ένα κραγιόν, αλλά όχι για την τύχη σου το ονόμασαν Μαύρη Παρασκευή. Μαύρη κι άραχνη όπως φυσικά όλες οι υπόλοιπες ημέρες σε αυτόν εδώ το δύσμοιρο τόπο. Τα αμερικανόφερτα ήθη κι έθιμα αντικαθιστούν τα δικά μας. Στεκόμαστε πρόθυμα στις ουρές για ένα κραγιόν, το οποίο δεν πρόκειται να καθορίσει τη ζωή μας. Το πιθανότερο είναι να ανακατευθεί με άλλα μικροαντικείμενα σε κάποιο τσαντάκι. Το ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, δεν είναι σύμπτωση, ούτε μας φταίνε οι παγκόσμιες συνωμοσίες, άλλωστε για να υπάρξουν θύτες, είναι απαραίτητο να βρεθούν τα πρόθυμα θύματα. Και εμείς δυστυχώς που στεκόμαστε σε ατελείωτες ουρές για ένα κραγιόν (ή ο,τιδήποτε άλλο αντικείμενο) αλλά όχι για να αποφασίσουμε για τις τύχες τις πατρίδας μας, μας καθιστά τα καλύτερα θύματα ενός εγκλήματος.

Α.Λ.

Νύχτα τρόμου στο “hot spot” της Μόριας στην Λέσβο – 2 νεκροί και 8 τραυματίες… Ακολούθησαν άγριες συγκούσεις! ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι σόι πολίτευμα είναι αυτό που έχουμε; Πριν λίγο διάβασα ότι ο εισαγγελέας στη δίκη για τον άτυχο Γιακουμάκη στη Γαλακτοκομική Σχολή ζήτησε την αθώωση Μαρκογιαννάκη και των υπόλοιπων κατηγορουμένων στην υπόθεση αυτή… Είναι νομίζω δυνατόν να φανταστούμε τι θα γινόταν αν οποιαδήποτε έκνομη πράξη γινόταν από Χρυσαυγίτη. Θα είχαν βουίξει τα κανάλια και οι εφημερίδες για μήνες και θα στοχοποιούσαν όλο το Κίνημα για την πράξη ενός ατόμου. Έχουμε την μνημονιακή κρίση, έχουμε την εξωτερική πολιτική που και οι δυο πάνε από το κακό στο χειρότερο, αλλά έχουμε και ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα το οποίο μοιράζει δικαιοσύνη ανάλογα με τα συμφέροντα των νεοταξιτών και όσων έχουν την εξουσία στα χέρια τους. Αποδεικνύεται εμπράκτως ότι η από εποχής Αριστοτέλη διάκριση των εξουσιών δυστυχώς δεν εχει εφαρμογή στη χώρα που γεννήθηκε. Έχουμε αγώνα μπροστά μας. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους.

Κωνσταντίνα Α.

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Οριστικά ΤΕΛΟΣ στα σχέδια των ΜΚΟ για “hot spot” στον Πειραιά!

Είναι καιρός να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους πολιτικούς για τη κατάντια της χώρας μας. Ο κύριος υπεύθυνος για το ναυάγιο της Ελλάδος, για την άθλια κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και το έλλειμμα δημοκρατίας των τελευταίων ετών είναι ο ίδιος ο ελληνικός λαός που δεν ελέγχει τους πολιτικούς. Ο αφελής ελληνικός λαός υποβιβάζοντας την νοημοσύνη δεν επιθυμεί να πράξει την στοιχειώδη και προφανή διάκριση μεταξύ πολιτικών που αξίζουν την ψήφο του και αυτών που δεν την αξίζουν. Η Ελλάς θα ανακάμψει και θα λειτουργήσει σωστά όταν και μόνο μάθουμε να ελέγχουμε και να τιμωρούμε αυτούς που για να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους αναιρούν κάθε προεκλογική τους υπόσχεση (πηγαίνοντας ενάντια στο Σύνταγμα που το απαγορεύει ρητά και που προβλέπει παραδειγματική τιμωρία για τον παραβάτη πολιτικό).

Ν.Γ.

Η Ελένη Ζαρούλια στο ΣΚΑΪ Πιερίας για την κακοποίηση των ζώων – ΗΧΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-26-noembriou-2016#ixzz4R4KBxhOe

Exit mobile version