Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το φερέφωνο των δανειστών θέλει στα ψηφοδέλτια της η ΝΔ

Το φερέφωνο των δανειστών θέλει στα ψηφοδέλτια της η ΝΔ

Στην ιστοσελίδα «Parapolitika.gr», κάτω από τον τίτλο «Κινείται στο παρασκήνιο ο Μαργαρίτης Σχοινάς με στόχο το… ψηφοδέλτιο της ΝΔ» διαβάζουμε τα εξής:

“Μαθαίνουμε ότι ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς έβαλε το χεράκι του προκειμένου ο Προκόπης Παυλόπουλος να είναι ο επίσημος καλεσμένος στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε το «παρών» την προπερασμένη Κυριακή. Μάλιστα, εκεί, ο Μ. Σχοινάς, ο οποίος κατάγεται από την κοντινή Φούρκα, εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας, στέλνοντας και πολιτικά μηνύματα για τους σύγχρονους Έλληνες, που «πρέπει να σηκώνουν περήφανα τη σημαία μας, αλλά να αντιστέκονται στις φωνές του κούφιου λαϊκισμού και της πατριδοκαπηλίας».

Μήπως, όμως, οι συχνές εμφανίσεις του εκπροσώπου της Κομισιόν στην ιδιαίτερή του πατρίδα δηλώνουν και κάτι άλλο, που σχετίζεται με τις πληροφορίες που τον εμφανίζουν να σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει το πόστο του στην Ε.Ε. για να πολιτευθεί στις επόμενες εκλογές με τη Ν.Δ.; Αρκετοί στην Πειραιώς, πάντως, τον έχουν εντάξει στα σχέδια της παράταξης στην περιοχή”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται έντονα ότι ο Μαργαρίτης θα είναι υποψήφιος με την ΝΔ. Είναι απαραίτητο, όμως, να τονίσουμε και πάλι ότι ο τύπος αυτός λειτουργεί ως φερέφωνο της Κομισιόν στις παράλογες απαιτήσεις που έχουν οι δανειστές σε βάρος της Χώρας μας.

Παρόλα αυτά, ο Μητσοτάκης θεωρεί ότι πρέπει να έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ τον υπάλληλο της Κομισιόν, δείχνοντας έτσι ότι η ΝΔ σκοπεύει να πάρει ξανά την σκυτάλη της μνημονιακής διαχείρισης από τον ΣΥΡΙΖΑ και να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epimenei-h-nd-na-thelei-sta-pshfodeltia-ton-ekproswpo-ths-komision#ixzz4R6rQvFIR

Exit mobile version