Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σταλινική λογοκρισία: Πιέσεις και ύπουλες μεθοδεύσεις προς το νεοσύστατο ΕΣΡ για την ολοκληρωτική φίμωση της Χρυσής Αυγής

Σταλινική λογοκρισία: Πιέσεις και ύπουλες μεθοδεύσεις προς το νεοσύστατο ΕΣΡ για την ολοκληρωτική φίμωση της Χρυσής Αυγής

Ένα ρεπορτάζ στο ένθετο “Secret” από την εφημερίδα “Παραπολιτικά” αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο, τις μεθοδεύσεις και τις πιέσεις από τους “διανοούμενους” και τους πολιτικάντηδες προς το νεοσύστατο ΕΣΡ για τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό και την φίμωση της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα.

Τα τσιράκια του συστήματος που τελούν υπό καθεστώς πανικού από την διαρκή και συνεχώς αυξανόμενη απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία ματαιοδοξούν ότι θα στήσουν ένα νέο καθεστώς διώξεων και φίμωσης κατά της Χρυσής Αυγής.

Με πιέσεις προς το νεοσύστατο ΕΣΡ, το οποίο θα ορκιστεί και θα αναλάβει καθήκοντα την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, οι εθνομηδενιστές και νεοφιλελεύθεροι λογοκριτές νομίζουν ότι θα εγκαθιδρύσουν στην Ελλάδα συστήματα λογοκρισίας σταλινικού τύπου κατά παράβαση των νόμων, της πολυφωνίας, της ελευθερίας έκφρασης, αλλά και του Συντάγματος της χώρας.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω ρεπορτάζ με τίτλο: “Για την Χρυσή Αυγή η πρώτη συνεδρίαση του ΕΣΡ” περιγράφονται οι μεθοδεύσεις των “διανοούμενων της αριστεράς”, αλλά και των πολιτικάντηδων του μνημονιακού τόξου (σύμφωνα με πληροφορίες μας κυρίως του κλεφτοΠασόκ), οι οποίοι ενοχλήθηκαν σφόδρα από την τελευταία μετάδοση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής από την ΕΡΤ.

Πριν συνεχίσουμε να τονίσουμε πως η Χρυσή Αυγή παραμένει ΠΛΗΡΩΣ αποκλεισμένη από την δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΣΡ τυγχάνει μηδενικής ή ελάχιστης προβολής, μικρότερης ακόμα και από το… απόκομμα της Δημάρ.

Οι εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου, όπως παραδέχτηκαν ΟΛΟΙ οι καναλάρχες που πέρασαν από την Εξεταστική επιτροπή της Βουλής, δεν καλούνται ποτέ στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ ακόμα και οι επίσημες ανακοινώσεις και τα δελτία Τύπου του κόμματος προβάλλονται με το σταγονόμετρο. Και συγκεκριμένα κανάλια – οι καταγγελίες κατά των οποίων προς το ΕΣΡ συνεχίζονται κανονικά από το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής – δεν προβάλλουν ΠΟΤΕ οποιαδήποτε δραστηριότητα της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα.

Συνεχίζοντας, το εν λόγω άρθρο περιγράφει το ζήτημα για το οποίο θα κληθεί να αποφανθεί ο κ. Κουτρομάνος και τα υπόλοιπα μέλη του ΕΣΡ, σημειώνοντας αρχικά ότι δεν μπορεί σε μια ευνομούμενη χώρα να επιβληθεί καθεστώς προληπτικής λογοκρισίας. Όσο και αν το επιθυμούν κάποιοι, επειδή τρέμουν από την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε διασταλτική ερμηνεία του νόμου – σκάνδαλο που ανέστειλε την κρατική χρηματοδότηση του κόμματος ως αποτέλεσμα της πολιτικής σκευωρίας.

Γιατί ακόμα και έτσι, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Τσακνής (παρόλο που θα το ήθελε): “Δεν μπορούμε μετά την αθώωση της Χρυσής Αυγής να της δώσουμε αναδρομικά τηλεοπτικό χρόνο!”

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και οι πολέμιοι των Ελλήνων Εθνικιστών, παρά την εμπάθεια τους, δεν μπορούν να παραβούν τον νόμο και να προχωρήσουν σε σταλινικού τύπου προληπτικές λογοκρισίες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stalinikh-logokrisia-pieseis-kai-upoules-methodeuseis-pros-to-neosustato-es#ixzz4R8Fm5NuT

Exit mobile version