Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Έχουμε μια κυβέρνηση προδοτών. Aς αφήσουν τις αηδίες ότι δουλεύουν για την Ελλάδα και τον λαό, συστηματική αντικατάσταση πληθυσμού κατόπιν εντολών πραγματοποιούν. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα περνάν καλά οι λαθρομετανάστες, ενώ επιθυμούν να δεχτούν και άλλους. Έφυγαν, ξενιτεύτηκαν και τα παιδιά μου – όπως και άλλα ελληνόπουλα- και δεν γνωρίζω αν θα ζήσω να τα ξαναδώ κοντά μου. Αντί να ενδιαφερθούν να επαναπατριστούν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που φεύγουν, συνεχίζουν τα ίδια μνημονιακά μέτρα ώστε να φύγουν και άλλοι. Είσαστε προδότες όλοι όσοι κυβερνήσατε και κυβερνάτε μέχρι και σήμερα. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Σ.Μ.

Ολομέτωπη επίθεση για την συντριβή του ISIS η πρώτη κίνηση του προέδρου Trump

Δακρύβρεκτες ανακοινώσεις από κυβερνητικούς και πολιτικούς, οι οποίοι στηρίζουν την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση στην Πατρίδα μας, με αφορμή το θάνατο από πυρκαγιά δύο προσφύγων στη Λέσβο. Επιλεκτική όμως η ευαισθησία, μιας και λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα το ίδιο έγινε και στη Λάρισα όπου ένα παιδάκι και η μητέρα του χαροπαλεύουν επειδή το προοδευτικό κράτος που ζούμε τους έκοψε το ρεύμα. Εκεί κανείς δεν συγκλονίστηκε από την πολιτειακή μέχρι και την πολιτική εξουσία, όπως μυξόκλαιγαν τα αργυρώνητα ΜΜΕ της διαπλοκής. Το μόνο λάθος της οικογένειας που χρησιμοποιούσε κεριά για να βλέπει τον 21ο αιώνα από τη Λάρισα ήταν πως ήταν Έλληνες! Ρατσισμός κατά των Ελλήνων και τίποτα άλλο, μιας και αυτό το άθλιο κράτος δεν θέλει να υπάρχει Ελλάδα, αλλά έχει θέσει σε εφαρμογή ένα ύπουλο σχέδιο αντικατάστασης τους. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Π.Μ.

Το Υπουργείο Πολιτισμού ζητάει εθελοντικό διδακτικό προσωπικό για να διδάξει στους λαθρομετανάστες… μουσική!

Η κυβέρνηση αγνοεί και περιφρονεί τα εθνικά δίκαια. Προωθεί μόνον μνημόνια, λαθρομετανάστες και φτώχεια, εγκαταλείποντας τους Έλληνες στην καθημερινή αγωνία της επιβίωσης. Μοναδικό στήριγμα θα έπρεπε είναι ο θεσμός της ελληνικής δικαιοσύνης, η οποία θα στήριζε τους κατατρεγμένους από τις άθλιες επιλογές των κατοχικών κυβερνήσεων και θα απέδιδε δικαιοσύνη εναντίον των υπευθύνων αυτής της κατάστασης. Βλέπουμε όμως με απογοήτευση την δικαιοσύνη να προτείνει στο Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας την απαλλαγή του πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ανδρέα Γεωργίου για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης. Ενώ το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, που με την υπ΄αριθμόν 1331/2016 απόφασή του. 1. Αναιρεί το υπ΄αριθμόν 11149/2015 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας. 2. Δεν απαγγέλει κατηγορία κατά του κ. Γεωργίου και των δύο προϊσταμένων της ΕΛ.ΣΤΑΤ. στο αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης σε βάρος του Δημοσίου, για την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009 και για την ένταξη τελικά της Ελλάδος στο καθεστώς των επαχθών Μνημονίων! 3. Εμμένει στο ότι δεν προκύπτουν τάχα ποινικές ευθύνες στην υπό κρίση σοβαρότατη υπόθεση. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει διατυπώσει και εννοεί ότι οι κλέφτες πρέπει να μπούνε φυλακή και τα κλεμμένα να επιστραφούν στους Έλληνες. Και θα έλθει η μέρα που τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων θα τύχουν της δικαστικής έρευνας αναλόγως της βαρύτητας που επέχουν από μια πραγματικά ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Σ.Μ.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε οδηγία που εξισώνει τα έγκυρα ρωσικά κρατικά ΜΜΕ με την προπαγάνδα του ISIS!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-27-noembriou-2016#ixzz4RCKBN1N3

Exit mobile version