Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρας, Μητσοτάκης και σία: τους βλέπει ο πασάς τους και γελά!

 

Γράφει ο Αντίοχος

Το λοιπόν, ζούμε…ιστορικές στιγμές! Βρυχάται ο λέων Ερντογάν Πασάς, σκούζει και το ευνοούμενο γιουσουφάκι του, ο Ράμα, κι από ελληνικής πλευράς τους απαντούν ο Τσίπρας και ο Κούλης, ο Καμμένος κι όλο το κακό συναπάντημα! Ε αυτό πια είναι… πετυχεσιά!

Έτσι, ο χαριτόβρυτος mister Tsipras έστειλε… μήνυμα στον Πασά του από την Θράκη. Να σταματήσουν -είπε- οι απαράδεκτες δηλώσεις αμφισβήτησης των διεθνών συνθηκών, γιατί τα σύνορα είναι σταθερά και αδιαμφισβήτητα. Αλλά, τον διαψεύδει η διεθνής πραγματικότητα – τα σύνορα ούτε αδιαμφισβήτητα είναι, ούτε σταθερά μένουν…

Την ίδια ώρα, από τα Γιάννενα, -επίσης χαριτόβρυτος- φον Κούλης απεύθυνε… προειδοποιήσεις προς τους εξωτερικούς εχθρούς του Έθνους, να μην παίζουν με την Ελλάδα!

Παράλληλα, ο μπούλης Καμμένος επισκεπτόταν συμβολικά (εδώ γελάνε!) το υποβρύχιο «Ματρώζος», ενώ κυκλοφορούν φήμες για «κινήσεις» και «ασκήσεις» στρατιωτικών μονάδων στα σύνορα.

Αυτά θα διαβάζει στις αναφορές της ΜΙΤ ο Ερντογάν Πασάς και σίγουρα θα’ χει σκάσει στα γέλια. Διότι, μόνο για γέλια είναι όλος αυτός ο εσμός, των Τσιπραίων, των Κούληδων, των Καμμένων, των Θεοδωράκηδων, των Λεβέντηδων, της Φώφης και δε συμμαζεύεται! Μια χαψιά τους έχει όλους αυτούς ο Πασάς!

Δυστυχία σου Ελλάς, που σε τέτοιους καιρούς σου’ λαχε να σε κυβερνούν αυτοί οι φλούφληδες!

Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-koulhs-kai-sia-tous-blepei-o-pasas-tous-kai-gela#ixzz4RGAYKvIl

Exit mobile version