Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Σπάρτης στην επετειακή εκδήλωση για τα 2 χρόνια λειτουργίας – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Σπάρτης στην επετειακή εκδήλωση για τα 2 χρόνια λειτουργίας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Η Τ.Ο. Σπάρτης συμπλήρωσε δύο χρόνια λειτουργίας και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση στα γραφεία της, για τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

 Το παρόν έδωσαν εκατοντάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής από όλη την Λακωνία αλλά και την Μεσσηνία και Αρκαδία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης συνοδευόμενος από κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Καλαμάτας, καθώς και ο γραμματέας της Τ.Ο. Μάνης Βασίλης Μπουτεράκος συνοδευόμενος από μανιάτες συναγωνιστές καθώς και φίλοι και φίλες από αλλά μέρη της Ελλάδας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της τοπικής Σπάρτης Χρήστος Κατράκης καλωσορίζοντας όλους όσους παραβρέθηκαν εκεί και στην συνέχεια τον λόγο πήρε για έναν σύντομο χαιρετισμό ο γραμματέας Μάνης Βασίλης Μπουτεράκος. Σειρά είχε ο συναγωνιστής βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης ο όποιος ευχήθηκε στην τοπική Σπάρτης χρόνια πολλά και στις επόμενες εκλογές οπότε αυτές γίνουν κάθε νομός της Πελοποννήσου να έχει και έναν Χρυσαυγίτη βουλευτή.

Τέλος ο συναγωνιστής βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης αφού ευχήθηκε στα τρία χρόνια της Τοπικής Σπάρτης να βρεθούμε σε μεγαλύτερα γραφεία ώστε να χωρέσουν όλοι αφού επικρατούσε το αδιαχώρητο, παρουσίασε το βιβλίο του ”Ημερολόγιο φυλακής” και κάτω από ποιες συνθήκες το έγραψε.

Όπως συνηθίζεται στο τέλος κάθε εκδήλωσης μας όλοι όρθιοι σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katamesta-ta-grafeia-ths-t.o.-sparths-sthn-epeteiakh-ekdhlwsh-gia-ta-2-chro#ixzz4RLDk5bbF

Exit mobile version