Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στουρνάρας στο Bloomberg: Μόνο η άνοδος των Εθνικιστών βάζει σε κίνδυνο τα συμφέροντά μας – Όλους τους άλλους τους έχουμε στο τσεπάκι μας

Συνέντευξη στο Bloomberg έδωσε ο κολαούζος των μνημονιακών συγκυβερνήσεων και νυν κεντρικός τραπεζίτης, Γιάννης Στουρνάρας, όπου κατέστησε σαφές ότι ο μοναδικός κίνδυνος για το παγκόσμιο κατεστημένο, που πίνει το αίμα των Λαών, προέρχεται από τις τάξεις των Εθνικιστών.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ο μεγαλύτερος του φόβος είναι ότι σε ένα χρόνο ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης ίσως είναι διαφορετικός» και έσπευσε να προσδιορίσει την… πηγή του φόβου: «εάν ο λαϊκισμός εθνικισμός και ο εθνικισμός ενισχυθούν, αυτό θα είναι επικίνδυνο».

Γίνεται ευκόλως αντιληπτό ότι ο εκπρόσωπος της ΤτΕ, η οποία είναι ιδιωτική και συνεπώς ο Στουρνάρας αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα των μετόχων της, έχει πολύ σοβαρούς λόγους να φοβάται την έλευση των Εθνικιστών στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη. Είναι οι ίδιοι σοβαροί λόγοι που προστάζουν τα μνημόνια και την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.

Τιμή μας να είμαστε ο μεγαλύτερος φόβος αυτών των συμφερόντων και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε αυτός ο φόβος να πραγματοποιηθεί!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stournaras-sto-bloomberg-h-anodos-twn-ethnikistwn-bazei-se-kinduno-ta-sumfe#ixzz4RPzEx5Qw

Exit mobile version