Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν είναι κορόιδο η Μέρκελ: Προεκλογική απέλαση 100.000 Αφγανών από την Γερμανία

Δεν είναι κορόιδο η Μέρκελ: Προεκλογική απέλαση 100.000 Αφγανών από την Γερμανία

Μπορεί όλοι οι ισχυροί της Γης να έρχονται στην Ελλάδα και να δίνουν συγχαρητήρια στον Τσίπρα και την παρέα του για το γεγονός ότι αναγκάζουν τους Έλληνες να ζουν παρέα με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ενστερνίζονται την ίδια πολιτική και για τον εαυτό τους. Δεν είναι κορόιδα Έλληνες που σκύβουν το κεφάλι όταν τους λένε «ρατσιστές».

Έτσι διαβάζουμε, ότι τώρα που πλησιάζουν οι γερμανικές εκλογές και η Μέρκελ βλέπει την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της, εξαιτίας της ανόδου πατριωτικών πολιτικών δυνάμεων στη Γερμανία, παίρνει αποφάσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έως και… ρατσιστικές.

Έτσι μπορεί να κοντοστέκεται για να βγάλει καμιά selfie με τα προσφυγάκια, όμως την ίδια στιγμή ετοιμάζεται να στείλει πίσω στο Αφγανιστάν 100.000 άτομα.

Όχι έναν και δύο που προσπαθούν να στείλουν πίσω οι ενταύθα κυβερνώντες και σταματούν μόλις υπάρξει η πρώτη αντίδραση από τους «αλληλέγγυους», αλλά εκατό χιλιάδες!

Υ.Γ. Την ίδια ώρα η Frontex απέλασε μετά πανηγυρισμών 17 (ολόκληρους!) λαθρομετανάστες από την Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-einai-koroido-h-merkel-proeklogikh-apelash-100.000-afganwn-apo-thn-germ#ixzz4RQY1LmAj

Exit mobile version