Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο ανιστόρητο παραλήρημα Ερντογάν για την Κύπρο μας! Κρύβεται το πουλημένο δίδυμο Τσίπρα Αναστασιάδη – Μόνη λύση η Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα

Νέο ανιστόρητο παραλήρημα Ερντογάν για την Κύπρο μας! Κρύβεται το πουλημένο δίδυμο Τσίπρα Αναστασιάδη - Μόνη λύση η Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα

Αφού οι ανθέλληνες πολιτικάντηδες δεν αναγνωρίζουν τους Ήρωες της Κύπρου, δίνουν το δικαίωμα στον Ερντογάν να μιλά για “τούρκους ήρωες”

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις και οι διεκδικήσεις από τον… σουλτάνο Ερντογάν, ο οποίος έχει πλήρως αποθρασυνθεί λόγω της ανυπαρξίας εξωτερικής πολιτικής και της υποχωρητικότητας της ανθελληνικής κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε νέες απειλές κατά της Κύπρου, μιλώντας στην 7η συνάντηση κορυφής Βοσπόρου για τη διεθνή οικονομική συνεργασία, λέγοντας: “Πριν από λίγο ο ‘πρόεδρος’ της “τουρκικής δημοκρατίας βόρειας Κύπρου” ανέφερε εδώ κάποια πράγματα. Για μήνες, για χρόνια συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις. Και όλη την ώρα αναβολή, αναβολή, αναβολή. Αυτή είναι η τακτική. Ξέρεις κάτι; Μας λένε εσείς δώστε μας όλη την Κύπρο και μην ανακατεύεστε καθόλου. Ο στόχος αυτός είναι! Για στάσου… Εκεί υπάρχει τόσο αίμα ηρώων μας. Τι θα δώσεις; Και πάμε και παρακάτω…χωρίς να ντρέπονται συμμετέχουν στις συνόδους της ΕΕ με σημαία που περιλαμβάνει ολόκληρη την Κύπρο. Δεν μπορείτε να έχετε τέτοια σημαία εκεί υπάρχει και μια “TΔΒΚ”. Εσείς είστε η ελληνοκυπριακή διοίκηση νότιας Κύπρου. Στο Βορρά υπάρχει “τουρκική δημοκρατία”, αυτό θα το βλέπετε. Είναι αγένεια. Έτσι ή αλλιώς αυτό θα το καταλάβουν και θα το μάθουν“.

Ο Ερντογάν πρόσθεσε πως επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε διμερή και πολυμερή συνάντηση και συνέχισε λέγοντας: “Όμως δεν πρέπει πλέον να σέρνεται αυτή η υπόθεση. Πρέπει μέχρι το τέλος του χρόνου να φτάσουμε κάπου. Αλλά εάν ξεκινήσουμε λέγοντας ότι αυτά τα εδάφη θα είναι δικά μας, θα τα διοικούμε μόνο εμείς. Αν έχουμε τέτοια πράγματα δεν προχωράει“.

Μήνυμα και στις Βρυξέλλες έστειλε ο Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε πως η Τουρκία έχει “πάρα πολλές εναλλακτικές” εκτός από την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προσθέτοντας όμως ότι “δεν έχει κλείσει το βιβλίο” της Ε.Ε, παρά την πρόταση του Ευρωκοινοβουλίου να “παγώσουν” οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Άγκυρα.

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η αποφασιστική εξωτερική πολιτική απέναντι στους βάρβαρους τούρκους, η απόσυρση των κατοχικών στρατευμάτων από την Κύπρο και η Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-anistorhto-paralhrhma-erntogan-gia-thn-kupro-mas-krubetai-to-poulhmeno#ixzz4RQYNLDoz

Exit mobile version