Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Η έκφραση “εκτός τόπου και χρόνου” ταιριάζει γάντι στον Τσίπρα. Σε μια Ελλάδα που πνίγεται από τα Μνημόνια και την λαθρομετανάστευση ο ανεκδιήγητος Mr. Alexis πήγε στην Κούβα να εκφωνήσει τον επικήδειο του Φιντέλ Κάστρο. Πατάει καλά; Το ΄χει χάσει εντελώς; Είναι πράγματι εκτός τόπου (της Ελλάδος μας) και εκτός χρόνου, αφού πήγε να αποτίσει φόρο τιμής στον τελευταίο κομμουνιστή ζάμπλουτο δικτάτορα της υφηλίου! Τώρα που θα καταρρεύσει η μοναδική λύση για την σωτηρία της Πατρίδας μας είναι μόνο η Χρυσή Αυγή!

Π. Β.

Στουρνάρας στο Bloomberg: Μόνο η άνοδος των Εθνικιστών βάζει σε κίνδυνο τα συμφέροντά μας – Όλους τους άλλους τους έχουμε στο τσεπάκι μας

Δύο γεγονότα συνέβησαν σήμερα που και τα δυο με κάνουν να συνειδητοποιώ ότι αν δε βγάλουμε τη Χρυσή Αυγή κυβέρνηση το συντομότερο, δεν θα έχουμε Πατρίδα σε λίγο καιρό. Ο εκνευρισμός άρχισε με τη Λιάνα Κανέλλη που είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αν ήταν το ΚΚΕ στην εξουσία θα τέλειωνε η δίκη με συνοπτικές διαδικασίες, τόσο εντός δικαστηρίου, αλλά και ιστορικά. Τη στιγμή που είχε πει τρία χρόνια πριν τη γνωστή φράση «από το Πέραμα ως το Κερατσίνι φασίστας δε θα μείνει» και μετά δολοφονήθηκαν τα παιδιά μας στα Βόρεια Προάστια και δεν της ζήτησε κανείς το λόγο έστω και για τα μάτια του κόσμου. Στη συνέχεια είχαμε την «παρέμβαση» των αναρχοκομμουνιστών του «Ρουβίκωνα»  και την αθώωση των αναρχικών Σακκά, Σεϊσίδη. Είναι δυνατόν από τη μια μεριά οι πολιτικοί του αντισυνταγματικού τόξου να λένε ό,τι θέλουν για την Χρυσή Αυγή χωρίς καμιά επίπτωση, οι αναρχικοί να αθωώνονται και εμείς να είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι και μάλιστα χωρίς στοιχεία; Είναι δυνατόν αυτό το κράτος να λειτουργήσει, όταν οι μεν Εθνικιστές είναι ψευδώς κατηγορούμενοι, οι δε αναρχικοί λύνουν και δένουν, ανενόχλητοι; Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κωνσταντίνα Σ.

Νέα αιματηρή μείωση του κατώτατου μισθού από τα 586 ευρώ σχεδιάζει η κυβέρνηση

Μνημόνια και λαθρομετανάστευση αφελληνίζουν την Πατρίδα μας. Την αφήνουν ανυπεράσπιστη, στην ανεξέλεγκτη επέκταση των τοκογλύφων. Και εσένα που αντιστέκεσαι σε αποκαλούν ρατσιστή και φασίστα. Οι λαθρέμποροι “ανθρωπιστές” που σε διαλύουν αργά σταθερά, με την εθνοκτόνα πολιτική των επιβαλλόμενων από τους διεθνείς τοκογλύφους μνημονίων. Τα θεϊκά Αιγαιοπελαγίτικα νησιά τα αφήνουν στο έλεος του κάθε τζιχαντιστή. Και τον πληθυσμό, μοιραία σταδιακά, τον αλλάζουν και  τον αντικαθιστούν από λαθροεισβολείς. Εκποιούν τον εθνικό μας πλούτο με εξευτελιστικά ανταλλάγματα, ενώ όλο και μακραίνουν τις στρατιές των ανέργων νέων. Τους διώχνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε χώρες του εξωτερικού. Η αντίσταση την οποία οφείλουν οι Έλληνες στον ιερό αυτό τόπο όχι μόνο είναι μονόδρομος, αλλά και επιβάλλεται από το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος. Μοναδική ελπίδα να πάρουμε τη πατρίδα μας πίσω – εφιάλτης των προσκυνημένων ενεργούμενων της διεθνούς τοκογλυφίας- είναι η Χρυσή Αυγή. Ας κάνουμε το φόβο τους πραγματικότητα!

Σ.Μ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι απόγινε ο “πρόσφυγας” που δήθεν έφαγε πέτρα στο κεφάλι και κινδύνευε η ζωή του;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-30-noembriou-2016#ixzz4RU8KRm5M

Exit mobile version