Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Σέρρες

Κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στους Νέους Επιβάτες μοιράζοντας εκατοντάδες εφημερίδες καθώς και φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος για την οικονομία και τη λαθρομετανάστευση. Το ιδιαίτερα ελπιδοφόρο μήνυμα είναι η στάση των πολιτών οι οποίοι κάθε φορά όλο και περισσότεροι δηλώνουν τη στήριξή τους χωρίς τον φόβο της στοχοποίησης, που με δόλο καλλιέργησαν τα μνημονιακά ΜΜΕ. Η δαιμονοποίηση μας από το «συνταγματικό τόξο» υποχωρεί μπροστά στις αποκαλύψεις του παραδικαστικού φιάσκου και στον επίμονο, ανιδιοτελή αγώνα της Χρυσής Αυγής για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια και λαθρομετανάστες.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη μνήμη των θυμάτων του κομμουνισμού στις Σέρρες. Κλιμάκιο Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής από τις Σέρρες έδωσαν το παρόν στην 72η τελετή τιμής και μνήμης των αγρίως σφαγιασθέντων Ελλήνων πατριωτών από τους Εαμοβούλγαρους στην Τριάδα και στην Νικόκλεια Σερρών. Στην Τριάδα τον Νοέμβριο του 1944 1350 Έλληνες πατριώτες έχασαν τη ζωή τους μετά από επίθεση του ΕΛΑΣ, με τη συνδρομή των συμμάχων τους Βουλγάρων. Ο ομαδικός τους τάφος παραμένει αψευδής μάρτυρας μιας ακόμα κουμουνιστικής θηριωδίας.

Η δίψα όμως για ελληνικό αίμα δεν σταματά εκεί. Λίγες ημέρες αργότερα δολοφονούνται μετά από πολλά βασανιστήρια 80 παλικάρια στην τοποθεσία Τραπέζια Νικόκλειας Σερρών. Ο ανυπολόγιστος αριθμός θυμάτων και οι θυσίες αθώων Ελλήνων αποτελούν την τρανή απόδειξη του εγκληματικού παρελθόντος του κομμουνισμού, ο οποίος για να εξυπηρετήσει τους εθνικά επικίνδυνους πολιτικούς στόχους της αριστεράς έστρεψε τα όπλα εναντίον εκείνων που δεν ήθελαν την μετατροπή της Ελλάδος σε δορυφόρο της Μόσχας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-nea-mhchaniwna-serres#ixzz4RU8ifru5

Exit mobile version