Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Υπάλληλοι των δανειστών οι υπουργοί της κυβέρνησης – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για το νέο θεσμικό πλαίσιο για την άσκηση οικονομικών δραστηριοτήτων.

Αρχικά, υπογράμμισε πως η Τζάκρη παραδέχθηκε στην αρμόδια επιτροπή πως το εν λόγω νομοσχέδιο παρά το γεγονός πως ήταν στην διαβούλευση για 8 μήνες, ήρθε προς ψήφιση την τελευταία στιγμή με υπαιτιότητα των δανειστών! Άρα οι διάφοροι υπουργοί της κυβέρνησης έχουν κατ΄ ουσία διακοσμητικό ρόλο, καθώς είναι απλά υπάλληλοι των “θεσμών”.\

Συνεχίζοντας, τόνισε πως το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση που δεν λύνει το ακανθώδες πρόβλημα της γραφειοκρατίας και των σχέσεων εξάρτησης. Με το εν λόγω νομοσχέδιο καταστρατηγείται η θεμελιώδης αρχή της προφύλαξης, εισάγονται νεοφιλελεύθερες αρχές και δεν διασφαλίζεται το δημόσιο συμφέρον.

Τέλος, ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος κατέθεσε τροπολογία της Χρυσής Αυγής για την αποπληρωμή αποζημίωσης συνταξιοδότησης των πρώην εργαζομένων ΕΛΒΟ ΑΒΕ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-binteo1#ixzz4RV944vx8

Exit mobile version