Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Mister Tsipras, ο… ρομαντικός κυνηγός των “γκέι” Φιντέλ Κάστρο και η σιωπή της “LGBT” κοινότητας

Ο Mister Tsipras, ο... ρομαντικός κυνηγός των “γκέι” Φιντέλ Κάστρο και η σιωπή της “LGBT” κοινότητας

Γράφει ο Αντίοχος

«Σας ρωτώ: Μπορεί μια χώρα που έχει θυσιάσει τόσους ήρωες στον μακρύ δρόμο για τη λευτεριά, μια χώρα που για αυτήν έδωσαν τις ζωές τους τόσοι εκλεκτοί νέοι άνδρες και γυναίκες, να ανεχθεί τόση ασέβεια; Αυτή η συμπεριφορά τους είναι καθαρά υποπροϊόν του καπιταλισμού και προέρχεται από μια μικρή ομάδα που μοναδικός της σκοπός είναι να συμπαρασύρει τους υπολοίπουςΑλλά εμείς δεν θα τους επιτρέψουμε να εξαπλώνονται και να διαδίδουν τις συνήθειές τους. Σας υπόσχομαι πως θα έρθει η μέρα που θα δούμε τους δρόμους καθαρούς, σας το υπόσχομαι!».

Τα παραπάνω είναι λόγια του… ρομαντικού επαναστάτη (όπως τον παρουσιάζει το εγχώριο κομμουνισταριό…), κομαντάντε Φιδέλ Κάστρο (Φιδέλ, που σημαίνει «πιστός» κι όχι Φιντέλ – αυτή είναι η σωστή προφορά του ονόματός του εις την ισπανική…), η δε «μικρή, ασεβής και ακάθαρτη» ομάδα ανθρώπων που απειλεί με εξαφάνιση είναι οι λεγόμενοι «ομοφυλόφιλοι» της Κούβας!

Και το ίνδαλμα των απανταχού της γης κομμουνιστών, δεν αρκέστηκε στα λόγια, αλλά προχώρησε και σε έργα…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mister-tsipras-o…-romantikos-kunhgos-twn-gkei-fintel-kastro-kai-h-siwph#ixzz4RWeo1Yfk

Exit mobile version