Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προαναγγελία πολιτικού θανάτου για την… Ένωση Φραπέδων: Θα μου φύγει κι άλλος βουλευτής

Προαναγγελία πολιτικού θανάτου για την... Ένωση Φραπέδων: Θα μου φύγει κι άλλος βουλευτής

Την προαναγγελία πολιτικού θανάτου του μορφώματός του έκανε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις μέσα στο κόμμα του, δήλωσε ότι «Έκανα δυο λάθη, είναι κι άλλος έναςΜε είχε πλησιάσει άτομο εδώ και τέσσερις μήνες και μου λέει “έχε υπόψιν σου ότι δύο δικοί σου συζητάνε” και του λέω “δεν πιστεύω να είναι τόσο τρελοί”. Είναι άλλος ένας, μετά η υπόλοιπη ομάδα είναι συμπαγής».

Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε γιατί δεν απομακρύνει εκείνος τον δεύτερο βουλευτή απάντησε λέγοντας: «Θέλω να φύγει, δεν θέλω να τον διώξω»… Ανεξαρτήτως του τι πραγματικά συμβαίνει με τα συγκεκριμένα λεγόμενα του φραπεδολόγου Λεβέντης (καθώς είναι γνωστή η εμμονή του στα παραμύθια), το αναμφίβολο έχει να κάνει με την διαλυτική κατάσταση που επικρατεί  στο μόρφωμα του συγκεκριμένου πολιτικού «ψώνιου».

Βλέποντας οι βουλευτές και τα στελέχη του ότι η διάθεση «χαβαλέ» ψήφου των Ελλήνων εξαντλήθηκε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, φροντίζουν από τώρα ένας-ένας «να την κάνουν» για να σώσουν την πολιτική τους… καριέρα.

Αυτό το γελοίο μόρφωμα ενός φαιδρού πολιτικά γελωτοποιού, που έσπαγε την τηλεοπτική ανία αρκετών Ελλήνων την δεκαετία του ΄90, οδεύει προς την οριστική απόσυρση από την ουσιαστική πολιτική ζωή του Τόπου, αφήνοντας τον μεγαλομανή και φαντασμένο πρόεδρό του να ωρύεται για σχέδιο εξόντωσής του, δείχνοντας και πάλι έντονα σημάδια συμπεριφοράς από εκείνες τις αλήστου μνήμης εποχές που προκαλούσε τον γέλωτα ανά το Πανελλήνιο στους τηλεοπτικούς δέκτες με τις «αναλύσεις» και το υπερφίαλο ύφος του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proanaggelia-politikou-thanatou-ths-enwshs-frapedwn.-lebenths-tha-mou-fugei#ixzz4Rc6gTf1V

Exit mobile version