Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση Public Issue: Μόνο η δημοτικότητα του Νικόλαου Μιχαλολιάκου ανεβαίνει συνεχώς!

Δημοσκόπηση Public Issue: Μόνο η δημοτικότητα του Νικόλαου Μιχαλολιάκου ανεβαίνει συνεχώς!

Τρέμουν τα κομμούνια και δεν δημοσιεύουν την επιρροή των κομμάτων στις κάλπες, όμως ακόμα και τα ποιοτικά στοιχεία που βγάζουν «προδίδουν» την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, η Public Issue για λογαριασμό της κομματικής εφημερίδας του Σύριζα έβγαλε δημοσκόπηση όπου οι πολίτες ερωτηθήκανε διάφορα πράγματα για την πορεία της χώρας. Σίγουρα ερωτήθηκαν και για το τι θα ψηφίσουν εν τέλει όμως τα ποσοστά δεν δημοσιεύτηκαν, προφανώς κατόπιν συμφωνίας του «συνταγματικού τόξου» για να κρυφτεί η άνοδος της Χρυσής Αυγής.

Όμως το ένα και μοναδικό ποιοτικό στοιχείο που δημοσιεύτηκε προδίδει την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, στην κάρτα για την δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών φαίνεται ξεκάθαρα η πτώση όλων των πολιτικών αρχηγών εκτός ενός… Εκτός του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, ο οποίος ανεβάζει την δημοτικότητά του, παρά την συνεχή λάσπη που δέχεται τόσο αυτός, όσο και το Κίνημα του οποίου είναι επικεφαλής, η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Στην κάρτα, βεβαίως, εμφανίζεται άνοδος της δημοτικότητας του Καμμένου και του Τσίπρα, όμως αυτό το στοιχείο είναι προφανώς ψευδές και εδράζεται στο γεγονός ότι εντολέας της συγκεκριμένης δημοσκόπησης είναι η κομματική εφημερίδα του Σύριζα, συνεπώς λογικό είναι τα χαλκεία να προσπαθούν να στηρίξουν την συγκυβέρνηση.

Υ.Γ. Η Public Issue ήταν μέχρι πρότινος του Βερναρδάκη, ο οποίος υπουργοποιήθηκε επί Σύριζα. Σίγουρα πλέον έχει αλλάξει, έστω τύποις, ιδιοκτησία, όμως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι για να παραδέχεται η εν λόγω εταιρεία άνοδο της δημοτικότητας του Αρχηγού ης Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου κατά δύο μονάδες, φανταστείτε τι γίνεται στην πραγματικότητα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-public-issue-mono-h-dhmotikothta-tou-nikolaou-michaloliakou-ane#ixzz4Rc7UvW1z

Exit mobile version