Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Χτίζουν τον στρατό τους οι υποτακτικοί των ξένων δανειστών, βολεύοντας τους απανταχού προσκυνημένους. Δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους, “δημοκράτες”, “αλληλέγγυους” αλλόθρησκων αλλόφυλων, αφήνοντας τους Έλληνες που αντιστέκονται χωρίς εργασία και όσους έχουνε εργασία αλλά δεν συμφωνούν με τα νέα ήθη, να εργάζονται -στην κυριολεξία- για ένα κομμάτι ψωμί. Σκοπός τους η απόλυτη υποταγή των Ελλήνων στα ανθελληνικά, αντιχριστιανικά και βρώμικα σχέδιά τους. Πεινάνε και κρυώνουν τα Ελληνόπουλα, στερούνται βασικών αναγκών η πλειονότητα των Ελλήνων, αλλά αυτοί που κυβερνούν και σύσσωμοι οι δήθεν αντιπολιτευόμενοι -πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ- κάνουν τα στραβά μάτια μπροστά στην γενοκτονία που επιτελείται μεθοδικά. Νομίζουν πως θα γλυτώσουν από την Θεία Δίκη; Νομίζουν πως όλοι εμείς δεν παρακολουθούμε και δεν καταγράφουμε τα έργα τους; Νομίζουν πως όλοι και όλα εξαγοράζονται; Είμαστε ενήμεροι και από το δικό μας μετερίζι κάθε ένας από εμάς δίνει την δική του μάχη, στην εργασία, στην γειτονιά, παντού. Είμαστε απλοί στρατιώτες, που πιστοί στην Ιδεολογία μας μαχόμαστε ενάντια στην ανευθυνότητα, την στείρα ρητορική τους γεμάτη από ψεύδη και υποσχέσεις που έφτασαν τον Έλληνα να ζει πεινασμένος και πολίτης δευτέρας κατηγορίας στην πατρίδα του. Είναι δυνατόν να αφήσουμε τουςανεύθυνους να καταστρέψουν την Ελλάδα μας; Σύντομα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα κυβερνήσει τη χώρα και θα αλλάξουν τα πάντα. Σύντομα όλοι όσοι κρυφά μας υποστηρίζουν αλλά φοβούνται να εκδηλωθούν, γνωρίζοντας το μένος που έχουν όλοι τους εναντίον μας, θα φέρουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Διακυβέρνηση της χώρας. Γι’ αυτό ας μην κουράζονται να μοιράζουν θέσεις και λεφτά στους ημέτερους, αφού όλα αυτά θα επιστραφούν στον απλό λαό που πεινάει και σήμερα με χαμηλή θερμοκρασία προσπαθεί να ζεσταθεί με μέσα που χρησιμοποιούσαν οι παππούδες μας κι ας διανύουμε τον 21ο αιώνα!

Αγγελική Γ. Α.

Προαναγγελία πολιτικού θανάτου για την… Ένωση Φραπέδων: Θα μου φύγει κι άλλος βουλευτής

Στην πολιτική και ιδίως στην εξωτερική πολιτική, ο κανόνας είναι ένας. Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται .Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε ότι ο Τσαβούσογλου μετά τα όσα προκλητικά ειπωθήκαν από τον Ερντογάν περί συνθήκης της Λωζάνης και περί 18 “τουρκικών βραχονησίδων επί των οποίων κυματίζει η Ελληνική σημαία” είπε σήμερα ότι τα Ίμια είναι τουρκικό νησί; Και ναι, είδαμε και τη νερόβραστη ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι τέτοιες δηλώσεις υπονομεύουν την ασφάλεια στο Αιγαίο. Θα την πάρει πολύ σοβαρά η τουρκική κυβέρνηση; Δε νομίζω. Η Τουρκία πάντα είχε υπεροπλία το δε οκτώ προς δέκα το περίφημο εχει προ πολλού καταλυθεί. Επιπλέον, η Τουρκία είναι παρούσα στο διεθνές στερέωμα και μιλάει για τα συμφέροντά της και κάνει πολιτική με βάση τα συμφέροντά της. Εμείς με το “δεν διεκδικούμε τίποτε”, τι καταφέραμε; Με το να ανήκουμε σε μια Ευρώπη η οποία σπαράσσεται από τις αντιθέσεις της και σε λίγο δεν θα υπάρχει τι καταλάβαμε; Με το να δίνουμε προτίμηση τόσα χρόνια στους λεγόμενους αντιρρησίες συνείδησης που δε θέλουν να υπηρετήσουν την θητεία τους τι πετύχαμε; Όπως και με το να έχουμε μια πολιτική ελίτ από την οποίαν ελάχιστοι υπηρέτησαν τη στρατιωτική τους θητεία. Ένα γνωστό στρατιωτικό ρητό λέει “Αν επιθυμείς ειρήνη, να προετοιμάζεσαι για πόλεμο“. Ένα ρητό που μπορούσαμε και οφείλαμε ως χώρα να το είχαμε κάνει πράξη. Έπρεπε να είχαμε λύσει τις διαφορές μας με την Τουρκία από την εποχή των Ιμίων το 1996. Τότε όμως είχαμε έναν πρωθυπουργό που διερωτάτο “Μα για ένα βράχο θα κάνουμε πόλεμο; “Τώρα που η Τουρκία αμφισβητεί το Αιγαίο και ζητάει τα μισά νησιά δεν αναρωτιέται κανείς πώς φτάσαμε ως εδώ; Από τη μια η επικείμενη χρεοκοπία, από την άλλη η τουρκική  επιθετικότητα. Ως χώρα μπλέξαμε άσχημα. Χρυσή Αυγή για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη.

Κωνσταντίνα Σ.

Ο Γιάννης Λαγός στην «Θρακική Αγορά» για τον αγώνα της Χρυσής Αυγής στην Θράκη και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής

Τα καρτέλ των πολυεθνικών επιχειρήσεων τσακίζουν -κυριολεκτικά- τον ελληνικό λαό και την ελληνική αγορά. Πού άραγε έχουν κρυμμένη την ηθική της αγοράς και πού συναντούν την παραγωγή κοινωνικής-για τους πολλούς- ωφέλειας; Με την νεοφιλελεύθερη έκρηξη χτυπούν καθημερινά τον προϋπολογισμό των Ελλήνων αισχροκερδώντας. Και μιλάνε μέσα από το κατεπείγον μνημονιακό νομοσχέδιο για την ‘’Απλοποίηση διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων, άρση κανονιστικών εμποδίων στον ανταγωνισμό’’, έχοντας καταστήσει την Ελλάδα την πιο  ακριβή χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης. Ασύδοτα τα καρτέλ πωλούν τα προϊόντα τους στις πιο υψηλές τιμές της Ευρώπης. Η “ύπαρξη” μιας ανεξάρτητης Αρχής ελέγχου του Ανταγωνισμού που λέγεται Αρχή προστασίας του Ανταγωνισμού, απλά νομιμοποιεί τις παρανομίες τους. Πότε άραγε ο καθ ύλην αρμόδιος υπουργός θα κάνει χρήση του Νόμου 3959 και θα ασκεί τις εποπτικές του αρμοδιότητες, ώστε να γίνει ο θεσμικός έλεγχος στη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού; Σε όλα αυτά εχει θέσεις και πρόγραμμα η Χρυσή Αυγή με δεδομένο ότι είναι η μοναδική αξιόπιστη πολιτική δύναμη, η οποία είναι συνεπής έργων και λόγων και θα μπορέσει να ελέγξει την κατάσταση, όταν ο Ελληνικός Λαός της δώσει την δύναμη να εφαρμόσει το πρόγραμμα της.

Σ.Μ.

Απίστευτο: Αφέθηκε ελεύθερος ο αλβανός παιδεραστής που συνελήφθη στην Νέα Ιωνία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-2-dekembriou-2016#ixzz4RdPdExpT

Exit mobile version