Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Δυτική Αττική

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου2016, η Τοπική Περάματος είχε την τιμή να φιλοξενήσει τρεις Βουλευτές του Κινήματός μας στην κατάμεστη αίθουσά της, τον Βουλευτή Πέλλας Σαχινίδη Ιωάννη, τον Βουλευτή Α’ Πειραιώς Νίκο Κούζηλο, και τον Βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Πλήθος φίλων και μελών του Κινήματος κατέφθασαν από νωρίς στα γραφεία μας για να ακούσουν τους Συναγωνιστές και να μιλήσουν μαζί τους για τα προβλήματα που βασανίζουν την κοινωνία μας.

Πρώτος απηύθυνε χαιρετισμό ο Συναγωνιστής Σαχινίδης Ιωάννης. Με λόγο μεστό και λακωνικό συνεχάρη όλα τα μέλη και τους υποστηρικτές του Κινήματος για την αγωνιστικότητα και την δύναμη που επέδειξαν παρά τις δύσκολες συνθήκες, τις φυλακίσεις και τις δολοφονίες των Αδελφών μας – κινήσεις με τις οποίες ένα διεφθαρμένο σύστημα προσπάθησε να φιμώσει την μόνο ελεύθερη φωνή, τη φωνή της Χρυσής Αυγής. Κατόπιν, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Έλληνας.

Την λαθρομετανάστευση, το δημογραφικό, την ανεργία, και την μετανάστευση των νέων Ελλήνων και Ελληνίδων, που έχει ως συνέπεια να χάνει η πατρίδα μεγάλο μέρος του εργατικού δυναμικού της, αλλά και μια μεγάλη μερίδα λαμπρών νέων και καταρτισμένων επιστημόνων. Κλείνοντας, ανέφερε πως η Χρυσή αυγή είναι δεύτερο κόμμα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις και σύντομα θα κυβερνήσει ώστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Ζήτησε από τους Συναγωνιστές και τους υποστηρικτές του Κινήματος να συνεχίσουν να ενημερώνουν τον κόσμο για το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, γιατί είναι η φωνή της, καθώς το Κίνημα είναι αποκλεισμένο από τα ΜΜΕ.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Ανέλυσε με σαφή και δυναμικό λόγο το σχέδιο παγκοσμιοποίησης και ισλαμοποίησης της πατρίδας μας και ολόκληρης της Ευρώπης, που έχει στόχο την αλλοίωση των Εθνών. Μοναδικός αντίπαλος η Χρυσή Αυγή, γι’ αυτό και δέχεται χτυπήματα από το σάπιο κατεστημένο.

Αναφέρθηκε στη στροφή προς τα Εθνικά Κινήματα που παρατηρείται σε Ευρώπη και Αμερική, και τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν ελπίζει τίποτα από κανέναν – όταν αναλάβει την εξουσία, θα μιλήσει με όλους και θα επιλέξει την γεωπολιτική προσέγγιση που συμφέρει την Ελλάδα. Το Κίνημα της Χρυσής Αυγής δεν εκβιάζεται διότι δεν εξαρτάται, ούτε χρηματοδοτείται από κανέναν. Έχει την ισχύ να διαπραγματευτεί και να αναθεωρήσει την γεωστρατηγική πορεία της Πατρίδας μας.

Σε αυτό το σημείο, ο Συναγωνιστής ανέφερε παραδείγματα περίεργων κινήσεων των προηγούμενων κυβερνήσεων, που είχαν στόχο να κρατήσουν την Ελλάδα στο άρμα της Αμερικής, ενάντια στα συμφέροντά της όπως η ακύρωση της συμφωνίας για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης. Τόνισε πως αν υπήρχε μια Εθνική κυβέρνηση θα απαντούσε δυναμικά στις προκλήσεις Ερντογάν, αλλά και κάθε άλλου που επιβουλεύεται την ειρήνη και την ασφάλεια της χώρας. Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον μονόδρομος γιατί αποτελεί Εθνική ανάγκη.

Αναφέρθηκε στις διώξεις που υπέστη η Χρυσή Αυγή επειδή θέλει να κάνει ξανά την Ελλάδα Ελληνική. Ουσιαστικά μας απαγόρευσαν με νόμο, τον γνωστό αντιρατσιστικό, να βοηθάμε τους Έλληνες, κόβοντας ταυτόχρονα την χρηματοδότηση με την οποία το Κίνημα οργάνωνε τα συσσίτια για τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό. Την ίδια στιγμή η χρηματοδότηση συνεχίζεται για τα συντεταγμένα κόμματα, για να συνεχίσουν την πελατειακή τους πολιτική, να κάνουν συμφωνίες με πολυεθνικές και να εξαθλιώνουν όλο και περισσότερο τους συμπατριώτες μας.

Έδωσε σαφέστατη απάντηση σε κάποιες φήμες πως τάχα η Χρυσή Αυγή συμβιβάστηκε επειδή δεν ακούγεται, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή δεν κάνει ούτε βήμα πίσω. Τα ΜΜΕ κατάλαβαν πως ακόμα και η αρνητική προβολή του Κινήματος αποτελεί τρόπο διάδοσης των δράσεων μας, και γι’ αυτό το λόγο σταμάτησαν κάθε αναφορά σε εμάς.

Η Χρυσή Αυγή δεν χαϊδεύει αυτιά, λέει μόνο σκληρές αλήθειες. Η πατρίδα μας μπορεί να βγει από το τέλμα όπου την έριξαν οι μνημονιακές πολιτικές των κομμάτων του λεγόμενου «Συνταγματικού Τόξου», αλλά χρειάζεται δουλειά από όλους μας, με ομόνοια και ομοψυχία, ώστε να μην υποδουλώσουμε το μέλλον των παιδιών μας, αλλά να τους παραδώσουμε μια μεγάλη και ελεύθερη πατρίδα.

Κλείνοντας, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή αποτελείται από αγνούς και καθαρούς Έλληνες, με μοναδικό σκοπό της προσφορά στην πατρίδα. Ζήτησε από τους συναγωνιστές να έχουν πίστη στον Αρχηγό και να διαδώσουν το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής που έχει λύση για κάθε Εθνικό και οικονομικό πρόβλημα. Είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι στον Αγώνα για να έρθει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Ακολούθησε εκτεταμένος ιδεολογικός διάλογος, και ως είθισται, άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Με μεγάλο ενδιαφέρον Συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος παρακολούθησαν την βιντεοπροβολή που πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής με θέμα. Τις ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά του νέου “αντιρατσιστικού” νόμου. Μετέπειτα ο Συναγωνιστής Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος ανέλυσε απορίες και τόνισε πως ο μόνος υπαρκτός ρατσισμός είναι εις βάρος των Ελλήνων και αυτό θα το τελειώσει το μόνο Κίνημα που μιλάει για Πατρίδα Θρησκεία οικογένεια, την Χρυσή Αυγή!

Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα από Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Ανδρέα Μαυρίδη με θέμα ομιλίας Λορέντζος Μαβίλης ο μεγάλος ποιητής. Ο Συναγωνιστής μέσα από ένα λεπτομερέστατο κείμενο ανέλυσε τη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα ποιητή στα πλαίσια των μαθημάτων ιστορίας του διενεργεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn584#ixzz4RgVjmeHR

Exit mobile version