Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με ύπουλες μεθοδεύσεις και συνεχείς υποχωρήσεις συνεχίζονται οι «διαπραγματεύσεις» για την προδοσία του Κυπριακού Ελληνισμού

Με ύπουλες μεθοδεύσεις και συνεχείς υποχωρήσεις συνεχίζονται οι «διαπραγματεύσεις» για την προδοσία του Κυπριακού Ελληνισμού

Ξαναξεκινάνε οι διαπραγματεύσεις για την επαίσχυντη «λύση» του Κυπριακού, δηλαδή την παράδοση της κυριαρχίας της Ελληνικής νήσου στους τούρκους.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ύστερα από το «ναυάγιο» στην Ελβετία, οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν και πάλι στις αρχές Ιανουαρίου. Όπως αναφέρεται, στις 12 Ιανουαρίου στην Γενεύη θα πραγματοποιηθεί πολυμερής διάσκεψη για το Κυπριακό με τη συμμετοχή και της… Βρετανίας, δηλαδή των δήμιων του Καραολή και του Δημητρίου.

Για να μιλήσουμε με όρους «διαπραγμάτευσης» έχουμε μία νίκη της τουρκίας, η οποία ήταν η μόνη που ζητούσε η συζήτηση να γίνει πολυμερής, αφού έτσι θα έχει τον άμεσο έλεγχο της καταστάσεως, αφού θα εκπροσωπείται και από τους εκπροσώπους του ψευδοκράτους, θα έχει και η ίδια εκπροσώπους, αλλά και η Βρετανία έχει παραδοσιακά ανθελληνικές θέσεις στην εξωτερική της πολιτική.

Την νίκη αυτή η τουρκία την κατάφερε με απειλές. Από την μία απείλησε την κυπριακή κυβέρνηση ότι σε περίπτωση κατάρρευσης των συνομιλιών θα προσαρτήσει τα κατεχόμενα, ενώ από την άλλη απειλεί τους ελλαδίτες κυβερνώντες με το άνοιγμα των λαθρομεταναστευτικών ροών.

Βεβαίως, οι απειλές της τουρκίας είναι έωλες, αφού η προσάρτηση εδάφους ξένης χώρας είναι πράξη πολέμου και θα έπρεπε να απαντηθεί με την χρήση όπλων, ενώ το άνοιγμα των λαθρομεταναστευτικών ροών έχει απάντηση με το κλείσιμο και την περιφρούρηση των συνόρων. Επειδή, όμως, οι κυβερνώντες μας δεν τολμούνε, υποχωρούνε σε όλα τα επίπεδα και θα συνεχίσουν να υποχωρούν εμπρός στην τουρκική επιθετικότητα.

Ερχόμενοι επί της ουσίας του ζητήματος, τόσο η Αθήνα, όσο και η Λευκωσία θα έπρεπε να έχουν εκμεταλλευτεί το αδιέξοδο στις προηγούμενες διαπραγματεύσεις, επί μίας «λύσεως» φανερά αντεθνικής και να καταστήσουν ξεκάθαρο ότι μία τέτοια λύση δεν ανταποκρίνεται στην βούληση του Κυπριακού Ελληνισμού, αφού είναι πανομοιότυπη με το σχέδιο Ανάν, που έχει ήδη απορριφθεί μέσω δημοψηφίσματος, αλλά πέραν αυτού είναι ανήθικη διότι νομιμοποιεί μία πολεμική εισβολή.

Δεν μπορεί να υπάρξει «λύση» όσο οι κατακτητές απαιτούν «δικαιώματα». Δεν μπορεί να υπάρξει λύση με «εγγυητή» τον επιτιθέμενο κατακτητή και τον προηγούμενο κατακτητή να συμμετέχουν στις συνομιλίες. Μοναδική λύση που μπορεί να υπάρξει είναι το ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδος – Κύπρου που θα αποτελεί την de facto ένωση της Νήσου της Αφροδίτης με τη Μητέρα Ελλάδα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-upoules-methodeuseis-kai-sunecheis-upochwrhseis-sunechizontai-oi-diaprag#ixzz4Ri2LJ9oC

Exit mobile version