Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Πύργος, Ρόδος

Την Τετάρτη 30.11.2016 στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων πραγματοποιήθηκε μία εκτεταμένη πολιτική ενημέρωση και σχολιασμός της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Στην αρχή ο συναγωνιστής Δ. Κυριακόπουλος ανέγνωσε το εβδομαδιαίο δελτίο τύπου του Κινήματος. Στο δελτίο αυτό, που είναι άρθρο του Αρχηγού Νικόλαου Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”, με τίτλο “Η συνθήκη της Λωζάννης και η Ελλάδα του 2016”, καθίσταται σαφές ότι με την συνθήκη αυτή η Ελλάς ΕΧΑΣΕ! Έχασε την Ανατολική Θράκη και δύο αμιγώς Ελληνικά νησιά (την Ίμβρο και την Τένεδο) όχι στα πεδία των μαχών, αλλά των “διαπραγματεύσεων”!

Στην συνέχεια έγινε πολιτική ενημέρωση από τον συναγωνιστή Κ. Αλεξίου όσον αφορά τις τρέχουσες εξελίξεις στο “μεταναστευτικό” και τις συνεχείς και εντεινόμενες σχετικές απειλές των τούρκων. Ο συναγωνιστής τόνισε ότι μετά την 01.01.2017 η αναμενόμενη ραγδαία αύξηση των “μεταναστευτικών ροών” θα αποσταθεροποιήσει ακόμη περισσότερο την Ελληνική κοινωνία, καθότι σκοπός των λαθροεισβολέων είναι η παραμονή τους στην Πατρίδα μας και η αλλοίωση της πληθυσμιακής δομής της.

Κατόπιν ο συναγωνιστής μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κ. Αλεξανδράκης σχολίασε τρέχοντα πολιτικά γεγονότα και ειδικά την επερχόμενη υπογραφή του 4ου μνημονίου. Αναφέρθηκε δε και στη επέτειο της δολοφονίας (30.11.1938) του Ρουμάνου εθνικιστή Κορνήλιου Κοντρεάνου, του οποίου η ζωή και οι ασυμβίβαστοι αγώνες αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για κάθε ευρωπαίο εθνικιστή. Τέλος ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος προγραμμάτισε και συντόνισε τις πολλαπλές δράσεις της Τοπικής τις επόμενες ημέρες. Ακολούθησε συζήτηση επί όλων των αναπτυχθέντων θεμάτων και η εκδήλωση έληξε ως είθισται με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, η Τ.Ο. Πύργου είχε την χαρά να φιλοξενήσει έναν Ηλείο Συναγωνιστή που δραστηριοποιείται στον Πυρήνα της Χρυσής Αυγής Σαντορίνης. Ο Συναγωνιστής Θ.Μ. μίλησε στο γραφείο μας για τις δράσεις του Κινήματος στο νησί και στην συνέχεια ο γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος ανέγνωσε κείμενο του Αρχηγού Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής.

Στο χωριό Αρχίπολη της Ρόδου βρέθηκε κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ρόδου με αφορμή την 11η γιορτή λουκουμάδων και τηγανίτας που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ανάδειξη των ντόπιων παραδοσιακών προϊόντων. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο γραμματέας Αττιτής Νικόλαος εξήρε την προσπάθεια των κατοίκων στην διατήρηση των εθίμων-παραδόσεων του νησιού μας και τους ευχήθηκε κάθε χρόνο και καλύτεροι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-boreia-proastia3#ixzz4Rn0DSxSA

Exit mobile version