Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη ενημερωτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στον Κορυδαλλό – Φωτορεπορτάζ

Μεγάλη ενημερωτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στον Κορυδαλλό - Φωτορεπορτάζ

Σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική δράση από τις Τοπικές Οργανώσεις που συγκροτούν την Περιφέρεια Πειραιώς (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα), στον Κορυδαλλό και στην Νίκαια.

Οι περιοχές της Β’ Πειραιά, εκεί όπου πάλλεται η καρδιά των δοκιμαζόμενων Ελλήνων από την ανθελληνική πολιτική των μνημονίων και της λαθρομετανάστευσης, αποτελούν χωρίς αμφιβολία ορισμένα από τα ισχυρότερα προπύργια του Λαϊκού Συνδέσμου.

Εκατοντάδες εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος μας μοιράστηκαν στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι για άλλη μία φορά έσπευσαν να τα παραλάβουν με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό.

Ο Αγώνας μας μπορεί να διεξάγεται υπό αντίξοες συνθήκες, όμως παρά την συνομωσία της σιωπής εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ποτέ κανείς δεν θα μπορέσει να αγγίξει το Αγωνιστικό μας πνεύμα, το οποίο με κάθε ευκαιρία αστράφτει σε δρόμους και πλατείες.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalh-enhmerwtikh-drash-ths-perifereias-peiraiws-ston-korudallo-fwtoreport#ixzz4RnXi3tXi

Exit mobile version