Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Μεσσηνία

Το Σάββατο 03.12.2016 συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων, με επικεφαλής τον γραμματέα της Τοπικής Μιχάλη Μπέλλο, πραγματοποίησαν εκτεταμένη ενημερωτική δράση στα Βριλήσσια. Οι συναγωνιστές διέσχισαν τις κεντρικές εμπορικές οδούς μεγάλου μέρους του Δήμου Βριλησσίων και έτυχαν μίας πρωτόγνωρα θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής, ειδικά δε από τους σκληρά δοκιμαζόμενους από τα “αριστερά” και “νεοφιλελεύθερα” μνημόνια καταστηματάρχες.

Οι συναγωνιστές διένειμαν έντυπα του “Εθνικού Παλμού” και φυλλάδια με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το ηλεκτρικό ρεύμα, που είναι δημόσιο αγαθό και όχι είδος πολυτελείας. Η συντεταγμένη και καθόλα σοβαρή εμφάνιση των συναγωνιστών εδραίωσε στον κόσμο την πεποίθηση ότι μόνον οι Χρυσαυγίτες και η Χρυσή Αυγή μπορούν να αναστρέψουν την καταστροφική πορεία, η οποία έχει επιβληθεί στην Πατρίδας μας.

Η μεγάλη σε χρονική διάρκεια και σε έκταση δράση έληξε αφού είχε εξαντληθεί το πολυάριθμο έντυπο υλικό των συναγωνιστών, οι όποιοι ακόμη μία φορά απέδειξαν ότι κανένας κόπος ή προσωπική θυσία δεν είναι εμπόδια στον καθημερινό αγώνα που διεξάγουν προκειμένου να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Οι πολιτικές εξελίξεις στον διεθνή χώρο αποτέλεσαν το κύριο θέμα της ομιλίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα. Αρχικά, το μέλος της Τ.Ο. Μεσσηνίας Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος αναφέρθηκε στην σημειολογική αξία του εκλογικού αποτελέσματος στις ΗΠΑ το οποίο έδειξε ολοφάνερα ότι όλοι οι λαοί συνειδητοποιούν πλέον ότι υποφέρουν από την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης και τα  σχέδια σκοτεινών κύκλων που αυτή εξυπηρετεί. Όταν το αντιλαμβάνονται, όπως η πλειοψηφία του λαού των ΗΠΑ, αντιδρούν και επιλέγουν νέους ηγέτες με την ελπίδα πως, στηριζόμενοι  στις εθνικές και κοινωνικές τους αξίες, θα κατορθώσουν να επιστρέψουν σε θετικές στιγμές του παρελθόντος τους, πόσο μάλλον δε ο ελληνικός λαός με το τεράστιο ένδοξο παρελθόν που κληρονόμησε. Κατόπιν ο συναγωνιστής  ανέλυσε το νέο διεθνές πολιτικό πλαίσιο που έχει δημιουργηθεί και τις συνέπειες για τη χώρα μας η οποία οφείλει να βρει τον δρόμο της σωτηρίας μέσα από διαφορετική και κατάλληλη, δηλαδή εθνική, θέαση των πραγμάτων και νέες συμμαχίες, κυρίως όμως με υπερήφανη εθνική εξωτερική πολιτική.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Ηλίας Κουκούτσης, ο οποίος τόνισε ότι πλησιάζει ταχύτατα η στιγμή που η σημερινή ξενόδουλη κυβέρνηση θα καταρρεύσει κάτω από το βάρος της οργής του ελληνικού λαού και των αδικιών που διαπράττει εις βάρος του, επεσήμανε δε ότι ανέκαθεν οι εκπρόσωποι της Αριστεράς παραπλανούσαν  τον λαό με ψεύτικα οράματα και ελπίδες που αφειδώς του προσέφεραν χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό. Ο χρόνος όμως έδειξε ότι οι προστάτες τάχα των δικαιωμάτων του φτωχού λαού και κυρίως του Έλληνα εργάτη, είναι τουλάχιστον σύμμαχοι της πλουτοκρατίας. Απόδειξη η δουλική συμπεριφορά στους δανειστές και στους ντόπιους κεφαλαιοκράτες, όντες συχνά οι ίδιοι κάτοχοι επιχειρήσεων όπου ως στυγνά αφεντικά αγνοούν τα δίκαια των εργαζομένων τους και προβαίνουν σε απολύσεις όταν το, υλικό τους, συμφέρον επιτάσσει. Ο συναγωνιστής ολοκλήρωσε λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει ότι  είναι η μόνη που δεν δίνει ψεύτικες υποσχέσεις και σέβεται τον ελληνικό λαό διότι υπερασπίζεται τον κόσμο των ιδεών  και όχι της ύλης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn585#ixzz4Rr5SdbOF

Exit mobile version