Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλήθεια, τι γύρευε ο Τσίπρας στο Άμπου Ντάμπι;

Αλήθεια, τι γύρευε ο Τσίπρας στο Άμπου Ντάμπι;

Γράφει ο Αντίοχος

Από τον… σοσιαλιστικό παράδεισο της Κούβας, ο mister Tsipras (που ανδρώθηκε πολιτικά με τραγούδια όπως το «Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους», που λέει -μεταξύ άλλων- «Συθέμελα ρίχτε Παλάτια και Θρόνους»…) βρέθηκε στο Άμπου Ντάμπι, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου έγινε δεκτός στο Παλάτι από τον διάδοχο του θρόνου, Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζάγεντ αλ Νάχιαν, με τον οποίο «συζήτησαν για τις διμερείς σχέσεις και την προώθηση των επενδύσεων των ΗΑΕ στη χώρα μας» – σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του γραφείου του κατοχικού πρωθυπουργού.

Σε τι επενδύουν τα ΗΑΕ στην Ελλάδα; Σε… hotspots!

Μάλιστα, προ ημερών έστησαν το πρώτο, στο Κουτσόχερο Λάρισας, χωρητικότητας 2.000 «προσφύγων», το οποίο εγκαινιάστηκε κιόλας, παρουσία του εκπροσώπου των «μεγάλων χορηγών», του πρέσβη των ΗΑΕ.

Πως είπατε; Δεν είναι επικερδής η «επένδυση» στα hotspots; Μα δεν γίνεται για τα χρήματα, για τον Αλλάχ την κάνουν και για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/alhtheia-ti-gureue-o-mister-tsipras-sto-ampou-ntampi#ixzz4Rv5kKMab

Exit mobile version