Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Δράμα

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των επαγγελματιών και εργαζομένων-Περιοδεία κλιμακίου στην Νάουσα. Κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Ημαθία, παρουσία του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Γεώργιου Επιτήδειου και του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου Τσακίρη Μιχάλη, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη της Νάουσας, που πλήττεται τα μέγιστα από το φάσμα της ανεργίας, ελέω μνημονίων.

Οι Συναγωνιστές επισκέφτηκαν μικρομεσαίους επαγγελματίες, καταστηματάρχες και εργαζόμενους, οι οποίοι τους υποδέχτηκαν με θέρμη και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, να ανταλλάξουν απόψεις καθώς και να προτείνουν λύσεις για τα ζητήματα που ταλανίζουν τους κλάδους τους. Οι Συναγωνιστές επισκέφτηκαν επίσης το μνημείο του Μακεδονομάχου Μίγγα, γέννημα θρέμμα της ηρωικής πόλης της Νάουσας, καθώς και το μνημείο του Καπετάν Βαγγέλη στη Νέα Νικομήδεια.

Το παρόν έδωσε για ακόμα μία χρονιά κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Δράμας στο μνημόσυνο υπέρ της αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων των Εθνικών Ανταρτικών Ομάδων (ΕΑΟ) στην Μάχη της Καλλιφύτου (Ραβίκας) το οποίο τελέστηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονος στην Καλλίφυτο Δράμας. Με το πέρας της τελετής το κλιμάκιο επισκέφτηκε τα χωριά Καλλίφυτος και Χωριστή, στα οποία έγινε εκτεταμένη ενημερωτική εκστρατεία με τη διανομή ενημερωτικού υλικού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-hmathia-drama#ixzz4Rx4AuPZ0

Exit mobile version